2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سند مادر فکر‌میکنم‌ یعنی یه زمین خیلی خیلی بزرگ رو قطعه قطعه با قولنامه فروختن 

من ترجیح میدم خونه ای بگیرم سند جدا داشته باشه

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

اگر چند طبقه هست یعنی یک سند کلی داره هر خونه یعنی هر واحد سند جدا ندارع

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

یعنی اینکه ی خونه بزرگ بوده و الان کوبیدن و چندتا خونه داخل همون زمین ساختن ولی سند جدا نداره،  همش ی سند مادر داره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

عزیزم یعنی یه سند مادر هست، از روی اون خونه رو وکالت میزنن به اسم شما. در واقع شما خونه رو وکالتی میخری. یعنی خونه ای که داری میخری سند نداره. به اصطلاح قولنامه ای. اگر قولنامه هولوگرام دار باشه هیچ مشکلی نداره و کاملا مطمئنه. 

عزیزم یعنی یه سند مادر هست، از روی اون خونه رو وکالت میزنن به اسم شما. در واقع شما خونه رو وکالتی می ...

عزیزم ما خونه با سند مادر خرید فروش کردیم. همینه که بهت گفتم. 

ببین مثلا یه خونه بوده مال یک نفر که اومده سه طبقه روش ساخته، اما واسه ی اون سه طبقه سند نگرفته، و فقط همون واحد اولیه سند داره، که بهش میگن سند مادر، و هرمس بخواد اون سه واحد رو بخره، از رو سند مادر، وکالت میزنن به اسم خریدار. یعنی شما الان خونه رو بخری هیچ سندی بهت نمیدن و سندی به نامت نمیخوره. فقط میری محضر فروشنده وکالت میده که مثلا 2 دونگ ازین خونه به فلانی فروخته شد. به این میگن وکالتی. یعنی خونه وکالتی خریدی. 

خونه ی قولنامه ای و وکالتی قیمتش ارزونتر از سند دار هست. 

مثلا دو تا خونه با متراژ و موقعیت مکانی و عمر بنای کاملا برابر، که یکیش سند داره یکیش نداره، ممکنه اون سند داره مثلا متری 30 میلیون باشه، قولنامه ای متری 25 میلیون.