2777
2789
عنوان

برای همه ی دوستان پلی کیستیک(تنبلی تخمدان)

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 41 پست
من همیشه کیست میزنم ی پسر ۶ سالم دارم اما دیگه خسته شدم چی کار کنم نزنم دیگه خسته شدم الانم کیستم با ...

شنیدم روی رحم یا جایی که کیست و فیبرم داره نوره ی زرنیخ دار بذارن بعد از یه مدت خوب میشه ..فست فود و مرغ ماشینی نخور

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم روی رحم یا جایی که کیست و فیبرم داره نوره ی زرنیخ دار بذارن بعد از یه مدت خوب میشه ..فست فود و ...

مرغ چی بخورم تو تهران اخه فست فودم کم میخورم  لاغرم هستم ورزشم میکنم اما خستم 😭😭

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
مرغ چی بخورم تو تهران اخه فست فودم کم میخورم  لاغرم هستم ورزشم میکنم

مرغ محلی اگه سراغ داری بخور یا کلا حذف کن روغن کم یا حذف ..ورزشم بکن ...کمتر میشه

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
مرغ محلی اگه سراغ داری بخور یا کلا حذف کن روغن کم یا حذف ..ورزشم بکن ...کمتر میشه

ورزش میکنم گلم بالا گفتم😭😭نمیشه مثلا یک سال نمیزنم اما وقتی بزنم به خاک میرسم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خب شمارتو بده تا پیدات کنم

اینجا آخه نمیشه بذارم که ...

کاش تایپیک بزنی گلم ..برای ما هایی که احتیاج داریم .

ثواب داره ..

همیشه منتقدانی وجود داره گلم ..بی توجه باشید و ج ندید بهشون

اینجا آخه نمیشه بذارم که ... کاش تایپیک بزنی گلم ..برای ما هایی که احتیاج داریم . ثواب داره .. هم ...

حق باشماست گلم واقعا شرمندتون شدم که نتونستم کمک کنم😞پس فقط در همین حد بگم‌که اگه خیلی مایلی کتاب معجزه ی شکرگزاری راندا برنو بخون خیلی بهتر ازمن توضیح داده

درخواست دوستی شما برام اومده اما باز نمیشه 

درخواست دوستی شما برام اومده اما باز نمیشه 

چرا هرچی میرم قسمت پیامهای دوستی باز نمیشه کلا .

اصلا نمیشه پیامها رودید چیکار کنم

چجوری تشخیص میدن؟

من هر ماه به موقع پریود میشم ولی خونریزیم خیای کم شده همش دو سه روز اونم کم بعد کلا تموم میشه قبلا اینطوری نبودم

کشاله رونم هم مو زائد در اومده 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!