سلام دوستان عزیزم😊من یه مدتیه تو نی نی سایت میبینم خیلیا این مشکلو دارن و تاپیک زیاد میزنن بیشترم مشکلشون ناباروریه(تنبلی تخمدان مشکلات زیادی برای ادم بوجود میاره که بنظرم مهمترینش همین ناباروریه) من خودمم یک پلی کیستیکم دوستای خوبم✋😊ولی خودم درمان کردم و الان یه پسر ۱۵ماهه دارم😍به این خاطر تاپیک زدم که خدا لطفش شامل حال من شد با وجود اینکه دکترا گفتن نمیتونم بچه دار شم یه پسر کاکل زری سالم بمن داد هرچقدر شکرشو بجا بیارم کمه😍خواستم بهتون بگم از کارایی که کردم و باعث شد مشکلم حل بشه و ازین طریق برای بنده هاش کمک باشم چون خدا عاشق بنده هاشه🤗کارایی که من کردم :اول اینکه تغذیمو درست کردم انواع فست فودو نوشابه و قندو شکر و کلا شیرینی جاتو حذف کردم .میوه و ۴مغز و تخم مرغ تو برنامه غذایی روزانم گنجوندم.صبحانه بجای کره مربا و امثالهم پنیر کم چرب و گردو ونون جو میخوردم روزی نیم ساعت تردمیل زدم و از همه مهمتر هرروز نصف قاشق چای خوری سیاهدونه میخوردم صبحا ناشتا چن قطره ابلیمو تو اب ولرم میریختم میخوردم البته من چون قندم لب مرز بود قرص متفورمین خارجی گلوکوفاژ ۶ماه مصرف کردم و تو اون مدت کوتاه ۶ماهه ک سبک زندگیمو عوض کردم من ۸کیلو وزن کم کردم البته در کنار همه ی اینا من خودمم رواندرمانی و کارای معنوی کردم ک چون همه اعتقاد ندارن اینجا نگفتم اگه کسی خواست درخواست بده خصوصی براش توضیح میدم بهترینارو براتون میخوام انشا الله خدا دامن همه ی منتظرا رو به پاکی سبز کنه عاشقتونم دوستای خوبم😍لطفا کسایی که میشناسید این مشکلو دارن تگ کنید اگه بااین راهکارا ک گفتم مشکل یک نفرم حل بشه من از ته دل خوشحالم🙂سپاس🤗😘
اینجا آخه نمیشه بذارم که ... کاش تایپیک بزنی گلم ..برای ما هایی که احتیاج داریم . ثواب داره .. هم ...
حق باشماست گلم واقعا شرمندتون شدم که نتونستم کمک کنم😞پس فقط در همین حد بگمکه اگه خیلی مایلی کتاب معجزه ی شکرگزاری راندا برنو بخون خیلی بهتر ازمن توضیح داده