2777
2789
عنوان

تبریزی های نازنین...

6473 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

ما هفته دیگه برای تفریح میاییم تبریز...

میشه لطفا اسم رستواران یا فست فود خوبتون و جاهای دیدیدنی رو بگید...

دوست دارم سمت بازار برم رستوران قدیمی که خوب باشه

راستی کوفته تبریزی هم نزدیک بازار جایی که خوب باشه بهم میگید؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

شیرینی فروشی هاش حتما برو( تصاج و رکس و تشریفات) شیرینی تر هاشون عالیه

فست فود ۲۰۰۰ ولیعصره

بازارهای تبریز هم یه بازار سرپوشیده سنتی داره خیلی بزرگه بازار فرش و کفش حتما برو بعدشم بازارهای امروزی( تربیت که خودش چند تا پاساژ داره و سنگفرش ولیعصر ) و مرکزخریدهای بزرگ هم (اطلس و لاله پارک)

پارک ائلگلی هستش که دوروبرش کبابی و جیگرکیه و داخل پارک یه رستوران داره

نزدیک تبریز یه شهر کوچکه یه ربع فاصله داره اسمش سردروده اونجا رستوران کاخ ایمانی هست اونجا هم حتما برید بعدش از باقلوای جلالی یه جعبه باقلوا بخرید یه پارک جنگلی داره اسمش مَرِه خونی ببرید اونجا بخورید😄 بر ای تفریح اندازه ی نصف روز هستش (یه دونه رستوران کلاسیک ایمانی هست یه دونه کاخ ایمانی، خواستی بری فقط کاخ ایمانی برو)

کلا تبریز خوراکی ها و غذاهای خوشمزه داره آجیل شیرینی کباب و ابگوشت و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار تربیت برو ایل گولی برو 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

کاخ ایمانی 

رستوران برکه 

شهر سوخاری 

رستوران گردون هتل پارس 

ائل گلی مون که مشهوره 😂

عينالی 

کندوان جلفا کلیبر(اینا اطراف شهرن) 

پیست سهند

مرکز خرید هم لاله پارک _اطلس_بازار چرم -تربیت 

جاهای قدیمی زیاد نمیشناسم 

بازار رفتی وسط تربیت داخل کوچه یه غذاخوری هس تابلوشم کوچیکه نوشته آبگوشت محمدی ولی همه چی داره خودشم سنتی هس خوبه ، داخل بازار سرپوشیده هم دوتا غذاخوری مشهور هس صف می بندن ولی اسمش یادم رفته

چلوکبابی های خیلی خوب سمت ولیعصر جنوبی هست مثلا کبابی برتر خیلی خوبه

فست فود هم اگه خیلی باکلاس میخوایین دکتر نیک هست طبقه بالای مرکز خرید اطلسه

بقیه شم تو فودکورت مرکز خرید لاله پارک که تنوعش خیلی زیاده همه مدل غذا هست

جاهای دیدنی هم حتما سنگفرش ولیعصر برید برا خرید هم مناسبه بستنی فروشی های خوبی هم داره

پارک ال گولی هم خوبه ولی بیشتر وقت ها خیلی شلوغه

تو 15 کیلومتری تبریز هم یدونه تفرجگاه امند هست قشنگه

آها راستی کوه عینالی هم میتونین برید اگه نمیخوایید کوه نوردی کنید با ون برید منظره بالاش قشنگه

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
شیرینی فروشی هاش حتما برو( تصاج و رکس و تشریفات) شیرینی تر هاشون عالیه فست فود ۲۰۰۰ ولیعصره بازاره ...

مرسی از توضیح کاملتون...

کوفته تبریزی جای مشخصی داره یا همون رستوران ها؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آدم بهترینها رو واسه مهمون میاره یوخ بس بگم برو جیزبیز بخور؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
مرسی از توضیح کاملتون... کوفته تبریزی جای مشخصی داره یا همون رستوران ها؟

رستورانها دارن ولی رستوران خوب برو برای کوفته مه گوشتش معتبر باشه

واقعیتش من بیرون کوفته نخوردم بگم مال کدوم رستوران خوبه چون اغلب خودمون تو خونه درست میکنیم