2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا یک و نیم تا دوسال اما بیشتر هم ممکن بشه مثلا دوسال و نیم یا سه سال بالای هشت سال اولین علامت ...

دخترم نه و سال و نیمه فعلا فقط کمی رشد سینه داشته چیزی درمورد پریود نمیدونه میخوام ببینم چقدر فرصت دارم تا بهش بگم دوست دارم دیرتر بفهمه ولی نمیخوام یهو شوکه بشه و بترسه 

میخوام به موقع آگاهش کرده باشم

دخترم نه و سال و نیمه فعلا فقط کمی رشد سینه داشته چیزی درمورد پریود نمیدونه میخوام ببینم چقدر فرصت د ...

دختر من کلاس پنجم کمی رشد سینه داشت ولی کلاس هشتم پریود شد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دخترم نه و سال و نیمه فعلا فقط کمی رشد سینه داشته چیزی درمورد پریود نمیدونه میخوام ببینم چقدر فرصت د ...

حتما تا حالا پد بهداشتی دیده اگر هم ندیده غیرمستقیم نشونش بده مثلا توی فروشگاه بردار تا ببینه و براش سوال بشه این چیه بعد بهش بگو خانم ها تو یک دوره ای از ماه ترشحات خاصی دارند که از این پدها استفاده می‌کنند تا لباسشون کثیف نشه بعد هم بغلش کن و بهش محبت کن چند وقت که گذشت معمولا کنجکاو میشه اگر بیشتر پرسید یکم بازتر اطلاعات بده اگرم نپرسید و یک موقع تو جمع همسالان صحبتش شد اطلاعات اولیه ای داره و چه خوب که این اطلاعات رو شما بهش دادی بعنوان مادرش 

اینا نظر روانشناسی بود که تو مدرسه دخترم جلسه اومد و یکی از مادرها در شرایط شما پرسید ازشون 

بستگی به خودتون و عمه هاش داره معمولا هرکی رو دیدم یا به مادر یا به عمه رفته،دختر دوستم کلاس پنجم پریود شد از دختر من یه سال کوچکتره عمه اش این طوری بوده خودم سوم راهنمایی بودم دقیقا دخترم مثل خودم کلاس هشتم پریود شد

بستگی به خودتون و عمه هاش داره معمولا هرکی رو دیدم یا به مادر یا به عمه رفته،دختر دوستم کلاس پنجم پر ...

کاش دختر منم به خودم بره منم تابستونی که میرفتم سوم راهنمایی شدم عمه هاش یکی اول دبیرستان با اینکه تپلی هم بوده یکیش اول راهنمایی 

کاش دختر منم به خودم بره منم تابستونی که میرفتم سوم راهنمایی شدم عمه هاش یکی اول دبیرستان با اینکه ت ...

بله هرچی دیرتر باشه بهتره، میتونه خودش و جمع و جور کنه  چند سالشه؟؟؟

حتما تا حالا پد بهداشتی دیده اگر هم ندیده غیرمستقیم نشونش بده مثلا توی فروشگاه بردار تا ببینه و براش ...

هیچ جوره نذاشتم بویی ببره مگر تو مدرسه چیزی بشنوه

خودمم از کاپ استفاده میکنم

چند نفر بهم گفتن اگر زود بفهمه زودم میشه برای همین خواستم کمی دیرتر بهش بگم روی رشد قدش حساسم نمیخوام کوتاه بمونه

بله هرچی دیرتر باشه بهتره، میتونه خودش و جمع و جور کنه  چند سالشه؟؟؟

نه بابا آب هم خودم دستش میدم 8سال و نیمه هنوز علامتی نداره فقط تا حالا دوبار دست گذاشته سمت چپ سینه اش میگه اینجام درد میکنه ولی همچنان تخت موی زائد هم نداره بردم دکتر عکس مچ دست نوشته هنوز انجام ندادم 

بستگی به خودتون و عمه هاش داره معمولا هرکی رو دیدم یا به مادر یا به عمه رفته،دختر دوستم کلاس پنجم پر ...

عمه هاش ده  سالگی شدن خودم دوازده گفتم اگر به عمه هاش بره آگاه باشه کاش به خودم بره

نه بابا آب هم خودم دستش میدم 8سال و نیمه هنوز علامتی نداره فقط تا حالا دوبار دست گذاشته سمت چپ سینه ...

دختر من یک ماه و نیم پیش همینو گفت  نگاه کردم صاف بود الان دیدم رشد کرده