2777
2789

یه فیلم که دختره عکاسه

پسره کتابخونه داره

پسره ی سگ داره ک اسمش ششکین

دختره میره داخل ی کارخونه متروکه ک عکاسی کنه 

میبینه دادستان رو گروگان گرفتن عکس میندازه میاد فرار نه میگیرنش میخوان بکشنش همون پسره ک توی کتابخونه بود میاد نجاتش میده

فرار میکنن میرن‌پیش پلیس 

پسره زنش فوت شده و ی دختره داره ک لال 

توروخدااا اسمشو بگید

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

ندیدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

محکوم  ک نیست....البته سریال بود  اشتباه نکنم..

ترکا خیلی شبیه هم میسازن...مثل  بهای خوشبختی ک همش کپی از عربا گرفتن ساختن

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکوم  ک نیست....البته سریال بود  اشتباه نکنم.. ترکا خیلی شبیه هم میسازن...مثل  بهای ...

ن‌محکوم نبود

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
اسم ی بازیگرش و نمیدونی حتی 

ن 

ن‌محکوم نبود

شاید یه تیکه ازش سرچ بکنی بنویسی البته ...

گوگل اسمشو  بگه...مثل آهنگ ک راحت  میاد بالا

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
محکوم  ک نیست....البته سریال بود  اشتباه نکنم.. ترکا خیلی شبیه هم میسازن...مثل  بهای ...

بهای خوشبختی ک فک کنم تازه درست شده 

ولی یه فیلم ترکی بود عین اون یعنی خیلی تعجب کردم حتی دیالگو همه چیز ولی ترکیش خیلی قدیمی تر از اونه 

بهای خوشبختی ک فک کنم تازه درست شده  ولی یه فیلم ترکی بود عین اون یعنی خیلی تعجب کردم حتی دیال ...

گفتم دیدمش آره  حتی اسمشم  عوض نکردن ....یادم نیست البته ولی گفتن ترکی کپی بوده  مطمعن نیستم...

اما دقیق کپ هم ساختن فقط اونجا دختره مریض میشه .عربه  پسره  مریض شده 

سلام اسی خوبی؟ جریان طلاقت چی شد

دارم جدا میشم‌وکیلم گرفتم سخته بخدا داغون‌شدم