2777
2789
تو را خدا نصب کن به راهنمایی نیاز دارم

وای😂. خب بگو عزیزم همینجا هرکاری ازم بربیاد برات انجام میدم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لش دوست داره😂

من تیپ رسمی بیشتر دوس دارم.

اینکه مرد گنده اونجوری بگرده حس خوبی ندارم.مخصوصا اینکه منو بشدت محدود میکنه تو لباس پوشیدن.من نمیتونم تیپ اسپورت بزنم چون اقا دوس نداره

همش باید مانتو کاملا گشاد و بی ریخت بپوشم.یا وقتی بامن میره خرید ازین مانتوهای منجق و‌ملیله که برای خانومای ۵۰سالس برام میپسنده.

کفش سفید ممنوع پاشنه دار ممنوع جلوباز ممنوع

شال سفید زرد قرمز ممنوع

مانتو رنگ روشن ممنوع.

من میشم پیرزن ،آقا انگار پسر منه😤بااینکه من ازش هشت سال کوچیکترم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
من تیپ رسمی بیشتر دوس دارم. اینکه مرد گنده اونجوری بگرده حس خوبی ندارم.مخصوصا اینکه منو بشدت محدود ...

واییی خدایا ، بیا یبار بگو بریم خرید من برای تو میخرم ،تو برای من بخر. بعدم تمام مخالف سلیقه اش بردار براش  ببین چ حالی میشه😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
واییی خدایا ، بیا یبار بگو بریم خرید من برای تو میخرم ،تو برای من بخر. بعدم تمام مخالف سلیقه اش بردا ...

منو نمیبره واسه خرید برا خودش😤

با دوستای ۱۰ سال از خودش کوچیکتر میره .

میگم منم برم دختر بچه ببرم واسه خریدم عصبانی میشع.

یه مانتو یه ماه پیش رفتیم خریدیم بخدا یه سایز بزرگتر(حتی فروشنده گف برا شما یه سایز کوچیکترم جوابه)گفتم نه.

چون باردارم گفتم همین گشاد خوبه.

الان همونم نمیزاره بپوشم چرااااااااا؟؟؟؟؟؟

چون از لجم رفتم یه جفت کتونی سفید خریدم .هر چی گف چرا سفید گفتم فقط همین رنگو داشت😂

اونو پوشیده بودم.شلوارمم ازین کشیا بود کشیده بودم بالای شکمم یع ذره در حد دو سانت بالا تر از کفشم بود.بعدمانتوعه استیناش سه ربعه.دوروز دعوا کرد زن گنده چه تیپبه میزنی.دوروز من نباشم مختو میزنن😑

الان مجبورم یه مانتو بپوشم که ۵ نفر توش جا میشن.

فهمیدم ازینکه لباسی بمن بیاد بشدت وحشت داره.

تا جایی که میتونه سعی میکنه منو بدقواره و زشت نشون بده اما خودشو خوشتیپ و جوون.

حسوده بدبخت نمیدونه دیگه چیکارکنه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
عزیزم ۷۰وزنش قدش ۱۷۰ولی خیلی ریز میزنه

اکثر ادمهای ریز نقش که معروف هستن لباسهای اندازه خودشون رو میپوشن نه گشاد نه خیلی جذب 

بلوز شلوار باید همرنگ باشه

کفش لژدار

مثلا شلوار کتان با تیشرت که روی اون هم یه پیراهن همرنگ با دکمه باز  اینطوری بالاتنه چهارشونه به نظر میاد

الان همسر من همین قد و وزن رو داره همیشه خودم براش لباس میخرم چون خودش بلد نیست چی بهش میاد

میشه دلبرانه بنگری...!؟
منو نمیبره واسه خرید برا خودش😤 با دوستای ۱۰ سال از خودش کوچیکتر میره . میگم منم برم دختر بچه ببرم ...

شوهر منم ، منو نمیبره ولی قبلش میپرسه چی و چ رنگی بخرم هرچی ک بگم برعکسشو میخره ،بعد میگم چرا این؟! میگ فلان دوستم گف این بهتره 🚶 الانا منم یاد گرفتم تا میپرسه میگم خب دوستات باهات میرن دگ چرا الکی ازمن میپرسی؟ بعد حالا سری قبل لباس خریده بود اومد خونه هیچ واکنشی نشون ندادم انگار اصن متوجه تغیرنشدم، اخرفرداش گف لباسام نوعه ها؟!گفتم عههههههههه چقد مث قبلیاساصن نفهمیدم ،چرا نویی نداره؟ چقد پول دادی دیونه انگار اینا چندبار تن شده بس رنگش بده😂 داشت اتییییییییش میگرف 😂، باز خبه من تنگ و کوتا میپوشم مشکلی نداره ولی با رژ لب و رنگ مو ژل لب و کارهای زیبایی مخالفه، حتی کراتین هم میگه نه ، بعد خودش موهاش کراتینه اشغال🥲😂

شوهر منم ، منو نمیبره ولی قبلش میپرسه چی و چ رنگی بخرم هرچی ک بگم برعکسشو میخره ،بعد میگم چرا این؟! ...

😂😂😂😂

ای خواهر پس میفهمی چی میگم.

منم دیگه واکنش نشون نمیدم بعد میپرسه چطورشدم.میگم نخواستم ناراحتت کنم شبیه لاتای کوچه خیابون شدی اصلا شخصیت ندارع لباسات.

تا جایی که میشه میکوبمش.

بابا شوعر منم با کارای زیبایی دشمنه😑رنگ مو ژل اینا ممنوع

😂😂😂😂 ای خواهر پس میفهمی چی میگم. منم دیگه واکنش نشون نمیدم بعد میپرسه چطورشدم.میگم نخواستم نار ...

بیا باهم سر به دوران قدیم نگه داریم😂

اکثر ادمهای ریز نقش که معروف هستن لباسهای اندازه خودشون رو میپوشن نه گشاد نه خیلی جذب  بلوز شل ...

عزیزم درخواست دوستی بدم قبول میکنی تو ایتا یا روبیکا چن تا سوال ازت بپرسم؟خواهش میکنم