2777
2789
عنوان

زنگ خطر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست
همین پوشش ماخانما هم باعث جلب توجه میشه نخ دادن ک جای خود من خودمم کم حجابم ولی درحدتعادل 

ن مشکل من الان پوشش طرف نیس شوهرم توفامیل با ی زنی صمیمیه چندباربهش گفتم بازگوش نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گوش نمیده دیگه اهمیت نده خودتو نابودمیکنی

من ی ساله عروسی کردم وبچه ندارم امااون زن دوتابچه داره باشوهرم گرم میگیره هی برادربرادرمیکنه ازینایی ک برادرصدامیکنن بیشتربایدترسید 

جنسی ک ن میتونم بپرسم منظورتون ازامتیازچیاست

مثلا اگه چت کرده باشه و من مچشو گرفته باشم میتونم یه امتیازهایی به نفع خودم بگیرم ،مثلا حق طلاق یا حضانت یا بعضی خانم ها مثلا قطع ارتباط با یکسری افراد براشون امتیاز است یا طلا خریدن و....

خب اینجوری ک مشکل ریشه ای حل نمیشه

من تاپیکاتو خوندم ، مشکل خاصی توی رابطه شوهرت و زنداییش ندیدم ولی محض احتیاط باید شوهرتو متوجه کنی که رفتارش صحیح نیست ، به زندایی شوهرت هیچ پیامی نده که توی همه فامیل رسوات میکنه و همه حق رو بهش میدن.

من تاپیکاتو خوندم ، مشکل خاصی توی رابطه شوهرت و زنداییش ندیدم ولی محض احتیاط باید شوهرتو متوجه کنی ک ...

اره عزیزم همینکاروکردم ولی بعدا ک تومهمونیا چیزی ازش دیدم بهش تیکه ميندازم بدونه متوجه م

ازدیشب ک منوشوهرم قهریم اصن یبارنیومدباهام حرف بزنه نازبکشه یامسئله روبخوادحل کنه همینطوربی توجهه منم ن براش صبحانه درست میکنم ن غذا 

اره عزیزم همینکاروکردم ولی بعدا ک تومهمونیا چیزی ازش دیدم بهش تیکه ميندازم بدونه متوجه م ازدیشب ک م ...

خب خیلی اشتباه میکنی ، صبحانه و غذا جزو وظیفه هاییه که شما قبول کردی انجام بدی ، ربطی به قهر و آشتی بودن هم نداره

خب خیلی اشتباه میکنی ، صبحانه و غذا جزو وظیفه هاییه که شما قبول کردی انجام بدی ، ربطی به قهر و آشتی ...

الان اصلاحوصلشوندارم ببینم تاکجامیخوادقهروادامه بده