مادرم خونه نیست ومن باید کباب کنم وتا حالا انجام ندادم چون خودم زیاد نمیخوردم نمیفرتم ببینم چکار میکنن من با سیخ کردن مرغ هم مشکل دارم حتی 😒 میشه بگید چه کنم نسوزه چطور زودتر اماده شه لطفا نخندید ومسخره نکنین بار اولمه
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول فقط زعفرون بزن بزار حسابی به خورد مرغ بره با پیاز و بقیه چیزا که میزنی خوب زعفرون کمتری به مرغ میرسه نیم ساعت بعد پیاز خلالی درشت و ماست و سس مایونز ونمک و فلفل و فلفل دلمه ای بزن بزار یکم بمونه بعدش هم ببین اول روغن بعد آبلیمو چون اینجوری هم آبلیمو به جوجه مزه میده هم روغنی که اول از آبلیمو ریختی نمیزاره آبلیمو جوجه رو سفت کنه اواخر پخت هم کره آب شده با زعفرون بزن
اگه جوجه کبابه توی ماست و سس مایونز و نمک فلفل و زعفرون و آبلیمو بخوابون، یکساعت تو این مواد بزار بعد یکساعت روغن را اضافه کن و بزار چند ساعت دیگه بمونه بعدم سیخ کن و بزار رو حرارت