2777
2789

غیر از علاقه 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط علاقه مهمه

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
فقط علاقه مهمه

اخه علاقه که به تنهایی کافی نیست بالاخره دلایل مهم تری وجود داشته برای انتخاب یه شغلی 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
هیچ کس بر اساس علاقه نمیره و گرنا این همه آدم نمیریختن توی تجربی همه برا پول میرن

به نظرم هرکی میگه من با علاقه رفتم الکی میگه چون من به چشم دیدم اکثرا برای حل مشکلاتشون سمت یه شغلی میرن خب بی پولی هم مشکل بزرگیه دیگه 

به نظرم هرکی میگه من با علاقه رفتم الکی میگه چون من به چشم دیدم اکثرا برای حل مشکلاتشون سمت یه شغلی ...

منم میگم برا علاقه نمیرن یکی مثل خودم به موسیقی علاقه داشتم فقط برای پول رفتم تجربی که در آینده دستم تو جیب خودم باشه👌👌

اخه علاقه که به تنهایی کافی نیست بالاخره دلایل مهم تری وجود داشته برای انتخاب یه شغلی 

خب وقتی علاقه باشه با دل و جون کار میکنی و برای پیشرفتت تلاش میکنی در نتیجه درامدت بالا میره 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

امنیت محیط از همه نظر... 

آدمهای اطرافم که باهاشون سروکار دارم 

پرستیژ کاری 

مزایای مالی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋