آلوچه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 454 عنوان مخاطبين روبیکا🤔 100 بازدید | 11 پست سلام دخترامن با خط همسرم یبار روبیکا نصب کردممخاطبینش اومده برام اصلا نمیره چیکار کنمهرچقدرم که پاک میکنم بازم میاد. شما راهی بلدید؟؟؟ 1402/03/15 | 12:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadi4965 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 3400 باید یکی یکی پاک کنی دخترم:/ s کاربریم حذف شده کاربری دس دو نفره
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 حساب اونو زدی برا خودت ؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17952 نه چون نمیره یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
همون_تنها عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4914 نه متاسفانه هیچ کاری نمیشه کرد سکوت از ما احساس زرنگی از شما
آلوچه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 454 حساب اونو زدی برا خودت ؟ اولا اره. الان باخط خودمم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 اولا اره. الان باخط خودمم حساب اونو از روبیکات پاک کن بعد برو یکی یکی مخاطبا رو پاک کن برو تو صفحه گفت و گوی مخاطب بعد اون طوری ک میخوای بیوشو بخونی بعد سه نقطع بالا رو بزن و بعد پاک کن نوشته حذف مخاطب دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
آلوچه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 454 حساب اونو از روبیکات پاک کن بعد برو یکی یکی مخاطبا رو پاک کن برو تو صفحه گفت ... همه راهو رفتم خاهر فایده نداره.
آلوچه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 454 حساب اونو از روبیکات پاک کن بعد برو یکی یکی مخاطبا رو پاک کن برو تو صفحه گفت ... بعد چن روز دوباره میاد تو مخاطبا
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 همه راهو رفتم خاهر فایده نداره. ☹روبیکا استفاده نکن 😂 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....