2777
2789
عنوان

کادوی پسرم به من 🥰 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممممم😍😍😍😍فوق العاده قشنگن

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔

من هیچ وقت ذوق گل نداشتم ولی اینا خیلی نازن خداحفظش کنه برات

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
خداحفظش کنه برات.دختر منم اردیبهشتیه یعنی خود عشقه.اگه روزی هزاربتر از توحیاط بیام توخونه میدوعه میا ...

🥰🤗🤗

عزیزم الهی سلامت باشه و زیر سایه همیشگی و  مستدام والدینش رشد کنه 

این پسر منم عاطفیه

بر خلاف بقیه پسر ها 

گاهی موقع آشپزی میاد با دقت بهم نگاه می‌کنه 

بهش میگم این علاقه به غذا و آشپزی و گل و گیاه  از خواص اردیبهشتی بودنته 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 

مردم من : )) چشام قلبییییی شد از طرف من بغلش کنی هااااا 

فقط اونجا که بهت میگه مامان یوسفت زرد شده 🥺☺️☺️😘😘

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هر کدوم سختی ها خودشو داشت  ولی طبیعی خیلی سخت بود  من فکر کردم زایمان طبیعی گذشته ها با ...

منم زایمان اولم طبیعی بود 

دلم میخواد دومی سزارین بشم اما از سزارین و مراقب های بعدش خیلی میترسم

چهارتا عزیزم  یه پسر 15 ساله » آقا یوسف ایشونن یه پسر 13 ساله  دوتا دختر 12 ساله دوقلو& ...

وای من عاشق چهار تا بچه ام. ولی کسیو ندارم کمکم، میان کمکم حتی برا زایمانمم خیلی با زور میان. بارداریمم نگم براتون که استراحتی میشم و باید یه نفر هرروز بیاد خونم کمکم و بیان منت میذارن.

مردم من : )) چشام قلبییییی شد از طرف من بغلش کنی هااااا  فقط اونجا که بهت میگه مامان یوسفت زرد ...

الهی فدات بشم 

منم بغلت کنم 🤗🤗🤗🤗

چشم عزیزم 🌹😘

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه