2777
2789
عنوان

خدا برای هیچ پدر و مادری نیاره 😞

121 بازدید | 5 پست

اول از همه اگر میتونید خواهش میکنم یک صلوات یا فاتحه برای روح این عزیزی که براش تاپیک زدم بفرستید 

دوست صمیمی مامانم مدیر یک مدرسه بود خیلی خانم خوب و توانمندی بود امروز صبح تو کانال آموزش و پرورش شهرمون خبر فوتش و زدن به قدری شوکه و ناراحت شدیم که حد نداره 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

پدر و مادرشم مشهد بودن رفته بودن زیارت از اونجا با دل خون باید برگردن الهی بگردم سرطان کبد گرفته بود به هیچکس نگفته بود حتی یک جلسه شیمی درمانی رفته بود 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فوت شده؟

تو خواب سکته کرده یک جلسه شیمی درمانی رفته بود بدنش کم آورده بود 

خیلی جوون بود بچه ها پسرش و هنوز داماد نکرده پسرش 20 سالشه فقط 

دوستان التماس دعا دارم یک فاتحه یا صلوات برای روحش بخونید