2777
2789
عنوان

خونه خدا همین نزدیکه

97 بازدید | 12 پست

🔴داستان

مرد میانسالی در محله ی ما زندگی میکند که من از بچگی اورا میشناسم

آدم تو دار و خنده روییست...

همیشه صورتش سه تیغ و پیراهن شاد میپوشد...

او حتی محرم هم پیرهن سفید میپوشه...

من هرگز اونو توی هیأت و مسجد و امامزاده ها ندیدم..

به قول بابام اصلا شاید کافر باشه...

ولی هیچوقت کسی ازش بدی ندیده سرش تو کار خودشه...

زنش هم تقریبا حجاب آنچنانی نداره خیلی عادی میپوشه...

همیشه دوست داشتم بدونم که چرا اهل مسجد و هیأت نیست...

تا اینکه یه روز دل و به دریا زدم و توی یه مسیر که با هم بودیم ازش پرسیدم آقا رضا دوست داری یه سفر بری خونه ی خدا...

با خنده گفت تو چی، دوست داری؟

گفتم آره چرا که نه؟

بابام هم همیشه حسرت حج رفتن و کربلا رو داره..

گفت انشالا نصیبش میشه...

گفتم جوابمو ندادی دوست داری بری؟

گفت من خونه ی خدا زیاد رفتم ...

اصلا هم حسرتش رو ندارم..گ

چشام داشت از کاسه در میومد پرسیدم شوخی میکنی؟ گفت شوخی چرا؟ گفتم آخه ندیدم کسی تو محل بگه شما حج رفته باشید ... گفت شما پرسیدید خونه ی خدا ،منم گفتم آره زیاد رفتم ،اگه بخوای تو رو هم میبرم...

خندم گرفت گفتم چطور.. گفت کاری نداره فردا صبح آماده باش ببرمت خونه ی خدا..اونجا خیلیا هستن خدا هم منتظره دیدنمونه... شب تا صبح خوابم نبرد، همش فکر میکردم چه فکرایی تو سرشه...

صبح که شد رفتم در خونشون و صداش زدم و اونم با صورت تراشیده و پیرهن شاد و موهای براق  اومد بیرون و با ماشینش رفتیم... وسط راه پرسیدم میخای ببریم امامزاده درسته؟ گفت به زودی میبینی... با هزاران سوال بی جواب توی سرم سکوت کردم تا اینکه رسیدیم به آسایشگاه بچه های بی سر پرست...

داشتم شاخ در میاوردم فقط نگاه میکردم..

همینکه رفتیم داخل بچه ها دویدند بغل آقا رضا و اونو عمو صدا میزدن آقا رضا هم از وسایلی که تو مسیر خریده بود بهشون میداد وصدای خنده ی بچه ها بلند شد... آقا رضا برگشت طرف من و گفت اینم خونه ی خدا ،دیدی که چقدر خونش نزدیکه...ادامه داد:

خدا توی آسایشگاه معلولان ذهنی... توی بیمارستانهای کودکان ... توی آسایشگاه سالمندان ... توی مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست ... توی مراکز درمانی بیماریهای خاص ... و حتی حتی جاییه که ما به کودکان خیابانی گل و کتاب و آبمیوه میدیم

ووو.....همیشه چشم به راهه... چرا میزان اعتقادات مردم را از ظاهر تشخیص میدهید؟

چرا همش فکر میکنید خدا توی امامزاده ها و مساجده...

بهشت من زمانیست که خنده ی از ته دل این انسانها را میبینم.. خانه های خدا خیلی نزدیکتره از اونی که شما تصور می کنین...

الهی آن ده که آن به

بهتره مسائل رو با هم قاطی نکنیم،چرا فکر میکنید کسی که حج می‌ره به نیازمندان کمک نمیکنه؟ پدر بزرگ خودم ده بار حج رفته یه خانه سالمندان و مرکز خیره معلولین ذهنی جسمی  هم تاسیس کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعن باش کسی که مسجد میره حواسش به کارخیر انجام دادنم هست ,ورفتن به مسجد ونماز خوندن و اعمال دینی منافاتی با رفتن به اسایشگاه نداره و همچنین اینم بدون مذهبی ها دلمرده نیستن تمیزن ولباس شاد میپوشن ,انقدر مذهبیا رو نکوب

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

دوست عزیز حج یکی از واجبات دین هست برای کسی که توانایی مالی وجسمی داشته باشه .واین که کمک کردن به دیگران هم جای خودش رو داره صدقه انفاق زکات هر کدام در جای خودش انجام میگیره که از نشانه های انسان های مومن هست 

لا تقنطوا من رحمة الله

خودمون بارها از طرف  مسجد وهیات برامون بسته غذایی وماسک اوردن بدون هیچ منتی ,شوهرم بیکاربود ودستمون خالی بود ,پدرم چندبار پول داد بهمون الان پشت سرمون گفته پول دادم ,ادم غیر مذهبی هست ومحرمم لباس سفید میپوشه 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

خیلی عالی بود 

من ی. همکلاسی داشتم بچه بهزیستی هی مدیر بی عقل میومد اسمشو تو صف میخوند واقعا غرور ی نوجوون بین دوستاش میشکنه پول کتاباتو نیاوردی اونم میگفت باید بهزیستی برگه رو بده 

از جمله دین های جدید اینترنتی 😊😊

فامیلمون رفته بود مکه می گفت نمی دونی اونجا چه حال و هوایی داره 

واقعا آدم اونجا یکسره با خدا حرف میزنه و عبادت می کنه خیلیی حال آدم خوب میشه و خدایی حج یه چیز دیگه است و خیلییی خوبه 😊😊😍😍

عزیزم اتفاقا مذهبیا و اونایی که به دینشون پایبندن بیشتر به فقرا کمک می کنن و دست این و اونو می گیرن  

عزیزم این جور آدما که گفتی که الانم خیلیی کم شدن برا دل خودشون اینکارا رو می کنن برا آرامش خودشون

البته اینا بیشتر برا قدیما بود و الان اینجور آدما کم شدن 

به نظرم درست اینه که به خاطر خدا و خالصانه هر کاری رو اونجایی که خدا رو خوش میاد انجام بدی حتی اگه خودت خوشت نیاد 

و در عین حال خودت نداشته باشی ولی به خاطر خدا حاضربشی از خودت و بچه هات بگذری و در راه خدا انفاق کنی 

مثل اون سه روزی که حضرت علی و حضرت فاطمه و بچه هاشون روزه گرفتن و دقیقا اون سه روز افطاریشونو به یتیم و  فقیر و اسیر دادن تو سوره انسان هست

و دقیقا هم خدا تو سوره انسان میفرماید طعامشان را انفاق کردند در حالیکه خودشان آنرا دوست داشتند  

دقیقا انسان واقعی یعنی همین 

اسم سوره هم که انسان هست 

و جالبتر اینکه آدم این سوره رو که می خونه اعصاب آدم خیلیی راحت میشه 😍😍

حتی تلاوت خالیش باعث آرامش آدم میشه 😍😍

به غیر از عمل کردن بهش که واقعا آدمو انسان می کنه 

به قول بزرگان طعام غذای جسم هست و اطعام غذای روح 😊😊 

اابته این که گفتی حج رو تعطیل نمی کنه و حتی تاپیکتم یه جوری گناه بود و باید صدقات رد کنی تا تو زندگیت گرفتار این حرفت نشی

دقت کردم هر گناهی که آدم می کنه خدا رو به خشم در میاره و بعدا می تونه با توبه و انجام یه کار خیر مثل انفاق خشم خدا رو خاموش کنه و بلا و بدبختی تو زندگی نصیب و قسمتش نشه خدای ناکرده 😊🌹