یه پسر جوون اومده جلو درمون منم خونه تنهام با موتوره هییی زنگ میزنه نمیره الان رفتم کنار پنجره ایستادم یواشکی که ببینم چیزی میگه میره نمیره، زنگ زد به رفیقش گفت انگار خونه نیست وسیله ها رو بیار تا در رو باز کنیم من میترسمممممممم خدااااا😭😭😭😭😭💔 چه کار کنم به پلیس زنگ بزنم؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>> آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕