2777
2789
میشه پن عروستون بشم🤣🤣

اگه با هووت کنار میای باشه 

توهم عروسم شو😁

@بمب_انرژی_سایت  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کار خوب پیدا شه حتما کنارش درسشو ادامه میده یعنی بخاطر کارش مجبور میشه

خانم من زیاد دنبال کار بودم یه زمان به این نتیجه رسیدم یا باید مهارت و تحصیلات داشته باشی یا سرمایه یا پارتی یا بری کارگری کنی 

نمیشه بدون تحصیلات و مهارت دنبال کارمندی باشه 

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس همین درس همراه خودش هزار تا بدبختی داره دارم برا امتحان میخونم تا نمره خوبی بیارم هعی  خود ...

منم درگیر درس و امتحانا هستم

کنارش کار هم میکنم ولی حقوقش زیاد نیست اصلا در برابر خستگی هام چیزی نیست

منم درگیر درس و امتحانا هستم کنارش کار هم میکنم ولی حقوقش زیاد نیست اصلا در برابر خستگی هام چیزی نی ...

تو شغلت چیه؟

خانم من زیاد دنبال کار بودم یه زمان به این نتیجه رسیدم یا باید مهارت و تحصیلات داشته باشی یا سرمایه ...

گلم آشنا دارم قراره کارشو درست کنه

و بعد درسشو ادامه بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😂اره پسرتو نصف میکنیم

ووووویییی ننه🤣🤣

چه زود گرفتی

زود هم نیس دیگه متولد نیمسال اول ۸۰ الان همه یا لیسانس گرفتن یا ترم آخرشونه حالا بماند که دانشگاه فرهنگیان ما رو یه سال زودتر فرستاد سر کلاس

مرحله مزخرف پشت کنکور بودن تهشم یه رشته مزخرف یالقوز آباد قبول میشم 

انشالله به بهترین نحو انجامش بده که این مرحله رو پشت سربزاری و کنار دانشجویی کارای دیگه هم انجام بدی  که هم شغل داشته باشی هم شخصیت اجتماعیت اوج بگیره