2777
2789
عنوان

شوهر پنهان کار

352 بازدید | 23 پست

سلام . خانوما موضوع از این قرار هست که من حدود ۸سال ازدواج کردم.توی عروسیم پدرم و مادرم ۲ تا سکه کامل دادن داداشم نیم سکه و خواهر و برادر کوچیکترم ۲ تا ربع سکه و مادر همسرم زیر لفظی عقدم هم ۱ ربع سکه دادند و کلی سکه های پارسیان که از عمو و عمه و دایی گرفته بودم همسرم له بهانه دزدی و اینا سکه ها رو از توی خونه برداشت و گفت میبرم یه جای امن بعد هر وقت خواستی میارم از اون موقع ۷سال میگذره هرچقدر میگم سکه ها رو بیار میگه نمی‌خوام یه بار میگه فروختم یه بار میگه توی بانکه آخه چیکار کنم از این پنهون کاریش یه راه کار بدین لااقل بفهمم سکه ها رو چیکارشکرده کم پولش هم نیست به خدا

خدایا معرفت مان ده که بس بی معرفتیم.  صبرمان ده که بسیار عجولیم   

فروخته

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخته زندگی اینجوری، ببخشید علاوه بر پنهانکاری از خونه خودش هم د ز د ی میکنه!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

به خدا خستم کرده از پنهون کاریاش دروغ هاش بد اخلاقی هاش بد دهنی هاش ولی به خاطر بچه هام کنار میام خدایا چرا من اینقدر بدبختم

بعد هفت سال! بعید. میدونم نگهشون داشته باشه مدوم بانک مگه صندوق داره؟ 

یه بار بهم گفت بانک ملی روی سکه ها بهش وام داده یعنی سکه ها رو گذاشته اونجا وام گرفته بعد خودم یه بار بانک ملی کار داشتم وقتی پرسیدم گفتن خانوم ما فقط طلا میگیریم به هیچ وجه سکه نمیگیریم رفتم بهش گفتم میگه حالا که چی به تو هیچ ربط نداره و کلی فحش به خودم و خانوادم

یه بار بهم گفت بانک ملی روی سکه ها بهش وام داده یعنی سکه ها رو گذاشته اونجا وام گرفته بعد خودم یه با ...

اگه دلت با زندگیته که هیچ، وگرنه برو شکایتش کن بشونتش سرجاش الان مردم برای گرفتن دوتا سکه از مهریه دوسال تو دادگاهها میدوئن

وضع مالیتون چطوره

متوسط همسرم خسیسه یعنی واسه من نداره هی میگه ندارم ندارم بعد میره ماشین و زمین می‌خره بعد از چند وقت از طریق خانوادش خبر دار میشم حقوقش ۱۵میلیونه از طریق جاریم میفهمم چن وقت دیگه عروسی داداششه مادرشون دستور دادن همه باید ربع سکه هدیه بدن میگه پول خودمه میگیرم ولی همین مرد موقع تولد بچه هاش گفت ندارم توی جمعشون الکی گفت دوتا ربع سکه کادو گفت بعد بهشون میدم ولی دو سال گذشت و هیچی و وقتی میگم میگه بچه های خودمه دلم میخواد بهشون ندم ولی واسه داداشش و خانواده اش داره