2777
2789
عنوان

بنظرتون درد ودل باجاری اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 31 پست

من خودم دو تا جاری دارم ،روابطمون انقدر خوبه که بیست ساله باهاشونم و مشکلی نداشتیم ولی دو تا زن داداشای خودم توی دو سه سال با نم حوری صمیمی شدن که روابط دو تا برادر رو بهم زدن و الان با هم قطع رابطه هستن و در کل خانوادمون رو از هم پاشوندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس با کی در دل کنیم

مجازی  از نظر من خوبه ؛با مشاور کاملا غیره آشنا 

و حتی مشاور حضوری هم تا حدی ک امکان داره استفاده نمیکنم . 

دو بار مشاور تلفنی زندگیمو نجات داد دو بارشم ؛  مشاوره تلفنی 1480 و آقا بودن (گرچه توصیه ام نشاور همجنسه ولی مشکل منو  نتونست همجنس حل کنه )

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چجوری با بقیه درددل می کنید؟!

من که غرورم اجازه نمیده مشکلاتمو به کسی که نمیتونه تو حلش کمک کنه بگم. میگم بهش بگم خب که چی؟؟ الان حل شد مشکلم؟؟

تازه احساس بدی هم پیدا می کنم اگه بگم.

عزیزم اگه نیاز به درددل همینجوری داری حداقل به کسی بگو که با خانواده ت در ارتباط نباشه.با دوستی کسی. 

با جاری که اصلا خوب نیست. ریسک بزرگیه

خیلی اشتباه کردی اما از این اشتباهت درس عبرت بگیر..جاریه جدید منم یه بار زیر زبون منو سره یه مسئله شخصی کشید اما مال خودشو بهم نگفت از اون لحظه هم ازچشمم افتاد هم قسم خوردم دیگ جز احوال پرسی حرفی باهاش نزنم.

ببین عزیزم در مورد بدی آدمها صحبت با خداوند و ائمه میشه درددل

اما با دوست و آشنا میشه غیبت

با غریبه هم میشه عیب جویی

حالا گذشته سریعا توبه کن و از خداوند کمک بخواه که برات شر نشه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
۱۴۸۰ همش مشغوله هرچی زنگ‌میزنم

بله   ولی اونقدر باید بزنی و پشت خط بمونی ک نوبتت  بشه 

راستش برا همین مشکلم اولین مشاورش طوری باهام حرف زد ک  تلفن و قطع کردم   ب فکره خودکشیه صد در صدی بودم (اینقدر حالم بد  شد ) 

دومین مشاورش خانم مشاوری بود  قشنگ پشت گوشی همراهم  گریه کرد و نتونست خودشو کنترل کنه  (من چون خیلی تیز بودم متوجه شدم )و   گفتن  ک  فلان مشاور تلفنی میتونه کمکت کنه    ...  

وسومین مشاور  واقعا  عاااالی بود توی 6ماه هفته ای یه بار تماس گرفتم ... فقط میگم ماشاااله بهش  ماشالله ب معارتش و بلد بودنش....  هفته ب هفته راهنمایی کرد  و مثل ی چراغ قوه تو تاریکی زندگیم بود برام . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حالا این دفعه اشکال نداره چیز خیلی مهمی نگفتی.

نگران نباش و تکرارش نکنی کاری نمیشه.

راستش من مشهدیم. هرموقع خیلیییی به هم می ریزم میرم حرم امام رضا، حالم بهتر میشه و به هم ریختگی م سروسامان می گیره و آرومتر میشم.

اگه دوستی چیزی نداری تو شهرتون امام زاده ای بزرگی کسی نیست که باهاش درد دل کنی؟

یا اگه امکانش داری برو پیش مشاور که حداقل کمکی بهت بکنه.