2789
عنوان

امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 103 پست
بگو  من عاشق اقام هر چی بگید ازشون با جون ودلم میخرم به جون دعا کن بیاد به خوابم😔

خواب دیدم آقا ظهور کرده

تمام آسمان آذین بسته بودن 

همه جا نورانی بود نوری زیبا تو آسمان حک شده قائم آل محمد آمد اینقد حس خوبی بود همه از ذوق میپردیم هوا 

امام سوار بر اسبی زیبا با شکوه اومدن تو جمعیت

اینقد نور داشت ما هم نورانی شده بودیم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

یه خانومی هست که پیره تو یه شهر بعد انقدر با ایمان بوده آینده بقیه رو می‌دیده دخترخالم ایناروگفت بع ...

منم آیندرو میبینم وقتی نماز میخونم البته:)هرچی تو خواب ببینم واقعی اتفاق میوفته همون روز یا حداکثر تا۳روز مامانم ک براش خوابامو تعریف میکنم بعدش ک اتفاق میوفته تعجب میکنه ک تو میگفتی خواب دیدی و شدهمونجوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خواب دیدم پسر عمم یار امام زمان (عج)

چون دیدم مثل ماه میدرخشید

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

اینقد دلم میخواد ظهور آقا رو ببینم

منم آیندرو میبینم وقتی نماز میخونم البته:)هرچی تو خواب ببینم واقعی اتفاق میوفته همون روز یا حداکثر ت ...

منم گاهی خوابم به واقعیت تبدیل میشه آینده بقیه رو هم میتونی ببینی؟

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

به همه ی فامیل گفتم رضا یار آقاست شک ندارم

😭😭😭😭😭 اللهم عجل الولیک الفرج به حق به حق به حق حضرت زینب الکبری سلام الله علیها

چشمتان منور به دیدار روی گل مهدی فاطمه(س)

عزیزم♥♥♥