2789
عنوان

امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 103 پست
باور کن تا اونجایی که تونستیم خویشتن داری و پاکی کردیم و خونوادمونو شرمنده نکردیم و تلاشمونو کردیم ب ...

غصه این دنیا رو هیچ وقت نخور این دنیا دوروغه 

دنیا واقعی بعد از مرگه

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا اون موقع بچه بودم و بی گناه الان معلوم نیست چقدر گناه کردم ک اصلا فک کنم نبینه منو

انقدر ساده نگذر باشع بچه بودی اما تو دیدیش همین یه دنیا میارزه

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
منم کامل حسشون میکنم خیلی بده که هستن ولی نمیبینیمشون حتی خاسته های کوچیک کوچیکمو جواب داده😭😭با ...

مگه خدا رو میبینیم؟

دیگه خدا خاسته حکومتشو خدا میدونه

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
من بارها خواب امام زمان و حتی حضرت علی و پیامبرو هم دیدم چندین بارم خواب میدیدم دبیر دینیمون یه ایه ...

منم خیلی خواب امام هارد دیدم و مکه و حرم امام حسین 

و خواب امامزاده

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
باور کن تا اونجایی که تونستیم خویشتن داری و پاکی کردیم و خونوادمونو شرمنده نکردیم و تلاشمونو کردیم ب ...

خدا رو شکر 

ولی قوم بنی اسراییل با دعا تونستن وخواستن که آمدن امام زمانشان یا همان پیامبر زمانشان را وحاجت گرفتن 

چرا ماها نمی‌تونیم؟ چون نمیخوایم .

اول به خودم میگم😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

من خوابشو دیدم :)تو اتاقم بود مامانم افتاده بود به پاش گریه میکرد( بسیار بسیار قد بلند و هیکل درشت بودن) مستاجر بودیم وضعمون زیاد خوب نبود بعد چند ماه به طور عجیبی خونه دار شدیم:) سال بعدش انقدر خونه گرون شد که اگر نمیخریدم تاالان هم مستاجر بودیم 

لطف خدا ومحبت امام زمان

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج