2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد...

372 بازدید | 19 پست

سر مامانش...

قراره برم مانتو بخرم. یه تونیکی ارزون برا مسافرت یکی هم برا مهمانی و مراسمات اما نه خیلی گرون.اندازه جیب شوهرم.

بعد مامانش پررو پررو اومده خونم میگه فردا نریدبازار من نیستم. یا نخر یا خوبشو بخر. آشغال نخر ...

منم گفتم چ اشکالی داره چیزی بخرم که دوست دارم؟

حالا خدایی خوش سلیقه هست ولی دیگه به حدی از اعتماد به نفس رسیده که هیچکسو قبول نداره فقط نظر خودش!

بعد رفتنش با شوهرم دعوا کردم گفتم یعنی چی آشغال نخر تکراری نخر.مگه من خودم عقل ندارم

هرکسی چیزی می پوشه که دوست داره.

از سر شب اعصابم خرابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا از قبل اعلام‌میکنی قصد خرید داری 

برو بخر و هروقت پوشبدی ببینن

چیزی هم گفتن 

بگو دوستش داشتم خریدم 

حس خوب خودم از همه چی مهمتره

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

عزیزم به شوهرت چه، خودت جوابشو میدادی با آرامش و می‌گفتی سلیقه ها متفاوته منم از یه سری لباسای شما خوشم نمیاد البته سلیقه شما قابل احترامه ولی من برا لباسام به سلیقه بقیه اعتماد ندارم.

بعدم یه زل میزدی به شوهرت میگفتی همچین دسته گلی سلیقه من بوده دیگه😊

بعد که رفت میچیدی به شوهرت که چرا ساکته😂

شوخی کردم زندگیتو بخاطر پررویی کس دیگه جهنم نکن.

حرفتو رو بزن ولی سیاستی

وصل به یه مو
عزیزم به شوهرت چه، خودت جوابشو میدادی با آرامش و می‌گفتی سلیقه ها متفاوته منم از یه سری لباسای شما خ ...

چون شوهرم قبل هرکاری میره به مامانش میگه و اجازه دخالت میده

تازه میگه حق با مامانمه

سلیقه اون از تو بهتره

قشنگ به شعور ادم توهین میکنن

خوب حالا تقصیر شوهرت چیه این وسط     بابا اینجور موقع ها بگو باشه بعدم کار خودتو بکن جدی ...

چون شوهرم به مامانش میگه

هرجا میخایم بریم دنبالم راه میندازه میگه نظر بده پسند کنه

مگه من خودم عقل ندارم؟

بیچاره شوهرا چه گیری افتادن    ولی در مورد استارتر فکر کنم واقعا حق داشته

شما فک کن مادرشوهرت بیاد جلو روت به شوهرت و خودت بگه فردا من نیستم نرید بازار آشغال بخرید...چه حسی داره؟!

چون شوهرم قبل هرکاری میره به مامانش میگه و اجازه دخالت میده تازه میگه حق با مامانمه سلیقه اون از ت ...

من باشم دیگه اصلا شوهرمو در جریان کارم نمیزارم تا چند ماه، مثلا نزدیک ترین دوستم بعد 10 سال بچه دار شد چون تنبیهش کردم که ازم پنهان‌کاری داره، بهش نگفتم وقتی برا کسی تعریف کردم تعجب کرد چرا بمن نگفتی، گفتم چه دلیلی داره بگم وقتی زندگی تو مستقل از منه و من در جریان اومرت نیستم.

و چندین مورد این طوری تا متوجه رفتارش بشه

وصل به یه مو
شما فک کن مادرشوهرت بیاد جلو روت به شوهرت و خودت بگه فردا من نیستم نرید بازار آشغال بخرید...چه حسی د ...

حق با شماست توقع دارم شوهرم جوابی بده ولی به نظرم تو این مورد بی توجهی و بی تفاوتی بهترین جواب هست

من باشم دیگه اصلا شوهرمو در جریان کارم نمیزارم تا چند ماه، مثلا نزدیک ترین دوستم بعد 10 سال بچه دار ...

خوب شرایط من کمی فرق داره

من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم

و شوهرمم بشدت وابسته به مامانش

جداکردن اینا و فهموندن استقلال تو زندگی از سرد کردن جهنم سخت تره.

باورت میشه پارسال عید مادرشوهرم اومد ادرس مغازه و مدل‌مانتو داد گفت اینو پسندیدم برو برا زنت بخر؟

حالا من بچه نیستما.۳۶سالمه!!!

خودم‌بچه دارم.

ولی هنووووز که هنووووزه حتی برای جوراب پای بچمم میگه چ مدلی بخر و شوهرمم چشمش ب دهن مامانش