میخوام_زن_قوی_باشم مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 عنوان بارداری و تنبلی تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 60 پست دوستان من رابطه محافظت نشده داشتم ، تنبلی تخمدان شدید هم دارم این ماه عادت ماهیانه نشدم سه تا بیبی چک هم منفی بوده . احتمال زیاد به خاطر تنبلی تخمدانه؟ یا ممکنه بیبی چکهنوز نشون نده 1402/03/15 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 آره برای تنبلیه که عقب انداختی دکتر نرفتی؟ دکتر شش ماه درمان کرد گفت باید اقدام کنی چون غیرقابل درمانه pco
نینیدلبر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1675 نه حوصله ی دکتر ندارم تازه امشب نوبت گرفتم برای بعد امتحاناتم که برم نمیدونم آمپول پروژسترون رو آز ... حالا دکتر برو حتما منم تنبلی دارم ماه قبل رفتم دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد سه ماه بخورم من عفونت هم داشتم اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
کتاب_باز عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5122 نه حوصله ی دکتر ندارم تازه امشب نوبت گرفتم برای بعد امتحاناتم که برم نمیدونم آمپول پروژسترون رو آز ... سه شب ال دی بخور قطع کن همون کار رو میکنه
نینیدلبر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1675 بیبی چک رو یه هفته بعد عقب افتادن و هفته بعدشم تکرار زدم پس باردار نیستی برای تنبلیه که عقب انداختی اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 حالا دکتر برو حتما منم تنبلی دارم ماه قبل رفتم دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد سه ماه بخورم من عفونت ... دکتر منو شش ماه درمان کرد گفت فقط برو وزنتو کم کن و اقدام به بارداری کن شاید دیگه رفته رفته نشی
mami_marziye عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 واقعا راهی جز کاهش وزن ندارهمن قبل هربارداریم وزنمو کم میکنم و باردار میشم راحتاینبار وزن کم نکردم باردارم نشدم با اقدامباید باز کم کنم که باردار بشمخسته شدم دیگه😬 روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 پس باردار نیستی برای تنبلیه که عقب انداختی اره ، دکتر حدس میرنه شاید به این زودی ها باردار نشم
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 واقعا راهی جز کاهش وزن نداره من قبل هربارداریم وزنمو کم میکنم و باردار میشم راحت اینبار وزن کم نکر ... بچه چندمه
mami_marziye عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 سه شب ال دی بخور قطع کن همون کار رو میکنه اِ واقعا؟ سه شب بخورم کافیه؟ چندروز بعدش میشم؟ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
نینیدلبر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1675 اره من صد کیلو و ۳۳ سالمه ورزش خیلی عالیه روزی نیم ساعت و اینکه رژیم هم میتونی بگیری اینا خیلی تاثیر داره مصرف سبزیجات مخصوصا کاهش وزن داشته باشی تنبلی تخمدان خیلی کمتر میشه اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 واقعا راهی جز کاهش وزن نداره من قبل هربارداریم وزنمو کم میکنم و باردار میشم راحت اینبار وزن کم نکر ... چن سالتونه
mami_marziye عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 بچه چندمه سه تا بچه دارمبرای چهارمی اقدامم روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
نینیدلبر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1675 واقعا راهی جز کاهش وزن نداره من قبل هربارداریم وزنمو کم میکنم و باردار میشم راحت اینبار وزن کم نکر ... چجوری وزن کم میکنی گلم؟ اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
میخوام_زن_قوی_باشم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 229 ورزش خیلی عالیه روزی نیم ساعت و اینکه رژیم هم میتونی بگیری اینا خیلی تاثیر داره مصرف سبزیجات مخصوصا ... یعنی درمان میشه ؟ ضمنا ممکنه که آدم باردار باشه و بیبی چک نشون نده
mami_marziye عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 485 چن سالتونه ۲۸ روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤