2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

116 بازدید | 18 پست

برا بچه ۲ تا ۳ سالتون چجوری مسواک میزنین؟

پسرم ۲ سال و ۹ ماهشه و همچنان درگیر اینم که مسواک بزنم براش و نمیذاره

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄😂 بگو عاااااا کن مامان! دهنو که وا کرد مسواکتو بزن

باز نمیکنه اینجوری

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

داستان براش بگو، باید با بازی و داستان باشه، جایزه تعیین کن، من دخترم هر وقت نمیذاره براش مسواک بزنم؛ داستان بچه ای رو میگم که مسواک نمیزد و دندانهاش زرد و سیاه شد و محبور شد بره دکتر و اونجا قول داد که دیگه مسواک بزنه، بگو حالا تو برای من مسواک بزن و از این چیزها

... و من به تو ایمان دارم...
دختر من چون دندون جلوش تو سانحه شکسته کامل افتاده ۴ تاش  درد میکنه هر از گاهی به خاطر همین تا ...

عزیز دلم❤

من خودم جلو ایینه وایمیسم  در توالتم باز میزارم با خنده با خودم حرف میزنم میگم به به مسواک بزنم بو خوب بده ماچام (نخندین بهم🤣😂😂) بعد کنجکاو میشه میاد جلو از قبل هم مسواک خودشو اماده گذاشتم کنارم شروع میکنه ادامو در میاره (مهندسی معکوس🤝🤣🤌🏻) 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
با انگشتی شروع کن بعد واسش شعرای مسواک ک کارتونی عس تو تی وی بزار کم کم مشتاق میشه  ولی کلا ای ...

انگشتی دیگه تمیز نمیکنه 

زیر ۲ سال که بود براش میزدم و خیلیم راحت بود

با قصه ای چیزی،حرف زدن درباره چیزی ک هیجان براش داره حواسش پرت کنید اون وسطا بگی دهن واکن  غیر ...

براش شعر میخونم 

فکر میکنم دونه های مسواک هنوز برا  لثه ش تیزه