2777
2789
؟؟؟؟
آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کلی گفت ولی اون آبانیایی که من از نزدیک میشناسمشون زن خیلی حسود بوده. از خود راضی. اعتماد به نفس به سقف و تنبل مرد پرخاشگر و زود جوش و عصبی و بد دهن و خسیس و تنبل
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
آبان ماهی های عزیز یه وقت ناراحت نشن از اولم گفتم اصلا این مطالب کلی نیست فقط اونایی که من از نزدیک میشناسم اینجوری بودن
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
برادر من آبان ماهیه دست و دلبازه اما پرخاشگره من حس میکنم چون دوران جنینیش مصادف بوده با اوج جنگ, تنش های روحی مامانم روش تأثیر گذاشته پرخاشگر شده
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
خصوصیت بااارز ابانی ماهی یه قانون کلی دارن خوبی کنی بهشون دوبرابر خوبی میبینی ازشون ولی اگه بدی کنی بهشون واااای زیر پا له ت میکنن مخصوصا اگه توهین کنی بهشون نبافته میشکافنتون ولی زنای ابانی صدتا مرد حریفن و بسیییار دلبر و جذاب
♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️