2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

366 بازدید | 14 پست

من الان یکساله  اومدم  تو اپارتمان  قبلش همش خونه  ویلایی بودم  

همسایه  طبقه بالا همیشه  روفرشیش رو میتکونه  از بالا  اشغالا  دقیقا دم  خونه ما میفته 

جالب اینجاس من هروقت طی کشیدم یا  پله هارو شسته  باشم  اون  یا  دخترش اینکارو میکنه 

اوایل  هیچ نمیگفتم  تا  این  دوماه اخر 

با تذکر با  زبون  خوش چون من واقعا  دوسشون  دارم  و دلم  نمیخواس از دسم  ناراحت بشن 

من اشغالارو بادستم  جمع میکردم  و میرفتم  بالا ونشون میدادم  ک انکار نکنن  ولی  باز میگفتن شرمنده  و.... ولی  دوباره  تکرار میکنن 

این بار اخر ک تذکر  دادم ب  اون یکی  دخترش  ک ازدواج کرده  ولی  همیشه  میاد اینجا  با زبون  خوش  و لطافت  گفتم   مادرش  وخواهرش  با من قهر کردن 

موارد  ازار  اینا  شامل (اشغال ریختن و صدای  اهنگ  زیاد  هروزه  وجیغای  داداش کوچیکشون  ک  همیشگیه  و  وقتی  اشغالاشون  رو  میخوان  بندازه  اب گندشو  رو  پله ها ردش میمونه  و کل  ساختمونو  بو  بر میداره )

امروز  بچشون  بوق میزد با شیپورش  بچه منم خواب  بود  تذکر  دادیم   

دخترکوچیکه  ورداشت  ب ما میگه  مستاجرا  هم  پرو  شدن  من دیگه  حرصم  دراومد  و دعواشون  کردم   وگفتم من اگ مستاجرم   شما صاحب خونم نیستی  و  مفت  اینجا ننشستم  شما فک کن  من  صاحب خونم 

ب دختر بزرگش  ک متاهله هم  زنگ زدم  و گفتم  مادرت  بجا اینکه بچه  رو ساکت کنن  ب ما حرف میزنن ....

حالا شوهر  دختره پیشش بود   

دختره  هم  ب مادرش مث ایتکه  توپیده  ....(دختر بزرگش خیلی دختر عاقلیه)

همسایه امون  رفت  بیرون  واومد    وفهمیده  بود ک من  زنگ  زدم  دعوام کرد 

حالا نمیدونم خیلی ناراحتم   نمیدونم  چمه  واقعا  خودشون مقصرن  ب من میگه  دروغگو  ما اشغال ننداختیم   گفتمش من با مدرک اومدم  پیشتون  

يه لجباز مهربون

مستاحر قبلی  دقیقا هم میگفت  خیلی اشغال دم  خونم میریختن 

اونا چندساله  تو اپارتمانن  ولی اصلا فرهنگ اپارتمان نشینی  ندارن  خونه  ک ویلایی نیس  هرکار  بخوای  میکنی  

میگه  شما هم  کولرتون صدا میده  گفتمش  خو شمام  بیا  بما  بگو   انتقاد  کردن  ک اشکال نداره   دلخور  شدنم  نداره 

يه لجباز مهربون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجیم  صدامونو شتید  داشتم  باتلفن  حرف میزدم  همسایه  هم  درو زد  بم  میگه  اصلا خوب  جواب  ندادی  

حالا  میگم  برم  چون ازم  بزگتره معذرت  بخوام  میگه  ن خودش مقصره   نرو

يه لجباز مهربون

وای امان از همسایه ی بد. قبل اینکه من عروسی کنم . مادرشوهرم اینجا بودن خونه شوهرم ‌ . میگن ک ّ طبقه پایینی هی دختر زیاد اومدن و رفتن و دختر و پسر زیاد اومدن و اینا یه روز یه آقا اومده در ساختمون ک من زنم رو دیدم با فلانی اومدن اینجا هوار کرده ک بیا بیرون . بعد زنگیده پلیس . همسایه ها دیدن ک از پنجره پشتی چند دختر و پسر فرار کردن. آخر معلوم شده ک مکان ...بوده.خداروشکر رفتن

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

بابا بی خیاااال، با دختر طرف چیکار دارید. چند واحدی هست ساختمونتون؟ ببین توی اپارتمان اینجور چیزا هست.نمیگم اونها کار خوبی میکننا ، اما شما هم صبرت رو ببر بالا،راهرو هم بزار نظافتچی بیاد تمیز کنه دیگه .حرص نخور عزیزم

سلام😊 
ماهم مستاجریم وطبقه پایینی ما صاحب خونه دمار اروزگار ما دراورده ازبس تذکر میده اخم وتخم میکنه انکاری ...

من از این  ناراحتم ک اشغال میریزن  وهمش سرو صدا  دارن   بازم  با دومی  مشکل خاصی  ندارم  ولی  بچه  پرید  از خواب   بریم  دیگه  تو  کوچه بخوابیم  بهتره

يه لجباز مهربون

عزیزم ما هم این مشکلاتو داریم با همسایه صدای کشوندن و سرو صدای مبل و وسیله و...

تذکر هم فایده نداره

خیلیا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن اگه میتونی برو ویلایی راحتتره

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
بابا بی خیاااال، با دختر طرف چیکار دارید. چند واحدی هست ساختمونتون؟ ببین توی اپارتمان اینجور چیزا هس ...

یکساله  با  خوبی  و زبون  خوش  میگم  نون میبینم  دم  خونه   ریحون  تخم  هندونه  و...... شیپور  میزنه  بچه  هیچ  نمیگه    امروزم  خودش  اومد  دعوا    گفتمش  ولی  هزاربار  ب شما  ودختر  کوچیکت میگم   بازم  تکرار میکنی  ب دختر  بزرگت  گفتم  

يه لجباز مهربون
یه چیزی بگم ناراحت نشو آدم وقتی تو اپارتمان میشه باید پی این چیز هارو به تنش بماله منم بدم میاد کسی ...

منم نرفتم  دم  خونش   فقط  یکی  دوبار اونم  با روی  خوش  ک خانم  ناراحت نشه   عکس از این  کوچیکا  دستمال کاغذی  واقعا  فک نکنم  کسی  طاغت بیاره   امروزن  خودش  اومد  دعوا  درصورتی  ک خودشون ب ما توهین کردن 

يه لجباز مهربون
آپارتمان همینه باید بری ویلایی  بعدشم روابطتون چجوریه که شماره دختر شوهر کرده همسایه رو داری&n ...

خیلی  خوبن  منم واقعا  دوسشون  دارم   ولی  چ خوبی کنم  چ نکنم  اشغال میریزن   زود زود  دم  خونه  کثیف میشه  از بالا پسرشون  اب میریزه  اصلا ب یورشونم  نیس  خدا شاهد بعد  یکسال با ناراحتی  گفتم  اونام الان بدتر شدن 

يه لجباز مهربون