2777
2789
عنوان

دلم میخاد ازدواج کنم خیلی ناراحتم

915 بازدید | 51 پست

بابام یچیزی گرفته بود من دیدم گف دست نمیزنیاااا حتی اگ ب شوخی باشه دلم همش یجوری میشه دلم میخاد برم خونه خودم اختیار همه چی دستم باشه مثل خر کار میکنم تو خونه ولی هیچکس نمیبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات میکنم🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جق میدم بت امیدوارم خوشبخت بشی

جق یا حق,,مسئله اینست👀

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
اینکه خوبع بابای من منو نگاه م نمیکنه وقتی پسرا باشن حلوا حلواشون میکنه میزار رو سرش یه ذوقی از ته ...

عزیزم من بابای خونیم نیست ک حلوا حلوام کنه. ناپدریمه ک از بچگی بزرگم کرده در حقم پدری کرده ولی هنوزم حس غریبی دارم از یسری رفتاراشون

اینکه خیلی کار می‌کنی و تو خونه کسی نمی‌بینه دقیقا مثل منی ... ولی فراموش نکن با هرکسی نمیشه تو این دوران ازدواج کرد ... لطفا اگر خواستگار اومد بذار تحقیق بشه و زود تصمیم نگیر چون ممکنه اونم آدم خوبی نباشه ‌وتو خونه محدود کنه 

وضعیتت خدای نکرده بدتر نشه  

نمی‌دونم چند سالته اما من کم کم با خوابگاه از پدر و مادرم جدا شدم و قصدم اینه کلا با رفتن سرکار ازشون دور باشم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی