2777
2789

شوهرم با دوستای خانوادگی که میریم پیک نیک یا توی جمع های خانوادگی و مهمونی ها گوشه گیر و منزوی....و کلا از توی جمع رفتن بیزاره و هروقتم که میره تو جمع.سرش تو گوشیشه با کسی حرف نمیزنه.خستم کرده.

وقتی میریم طبیعت همه دارن میزنن میرقصن ولی او خستگیشو بهانه میکنه و میره یه گوشه ای میخوابه...

چکار کنم کسی توی موقعیت من بوده

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره میره بانک یارانه‌ش رو بگیره، بانکیه میگه: بریزمش به حساب جاریتون؟

دختره میگه: نه بریز به حساب خودم، جاریم بمیره ایشالا، چقدرم شانس داره تو بانکم هواشو دارن!

کارمنده بانک با لبخندی ملیح از دنیا رفت

درونگرانست 

احتمالا همونقدری هم که شرکت می کنه تو جمع های شلوغ برای شماست

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
درونگرانست  احتمالا همونقدری هم که شرکت می کنه تو جمع های شلوغ برای شماست

دقیقا

ولی من توی جمع تنهام او یه گوشه ای قایم شده و از جمع فرار کرده

چقدر متنفرم از شوهرم.الهی بی شوهر بشم

من خیلی درکش میکنم . خودم همینجورم😭🤧

اه چقدر بدم میاد.چقدر چندش...ببخشیدا ولی بوی آدمیزاد نمیدن اینا

ببخشید اعصابم خورده بی احترامی نباشه به شما

شوهر من در این حد نیست ولی در کل درونگراست جمعی که راحت نباشه زیاد تابع اون جمع نمیشه ولی جمع های خانوادگی و بعصی فامیل ها خیلی شاد و بشاشه میگه میخنده 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دقیقا ولی من توی جمع تنهام او یه گوشه ای قایم شده و از جمع فرار کرده چقدر متنفرم از شوهرم.الهی بی ...

اگه فقط برای همین قضیه هست  

نزن این حرف رو عزیزم 

مطمئنا درکش برای اطرافیان سخته

ممکنه بپرسند شوهرت افسرده ؟ از ما خوشش نمیاد ؟ ناراحته 

می دونم شما هم حس معذب بودن داری

ولی اونم دست خودش نیست 

تنهایی بیشتر در آرامشه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»