2789

شیراز

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آذربایجان غربی .نه سرد  نه گرم . 

شمال که بارونی و رطوبته ‌ لباسای ادم به تنش میچسبه  نمیدونم چرا میگن شمال .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شیراز

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
آذربایجان غربی .نه سرد  نه گرم .  شمال که بارونی و رطوبته ‌ لباسای ادم به تنش میچسبه&n ...

موافقم کلا طرفای غرب کشور خیلی خوبه

حالا خیلی هم سخت نگیر ... یه ذره سخت بگیر 😁

اردبیل😆چون شهر خودمه

ولی خدایی تابستونا هواش عالیه

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

روستا نمیدونم 

ولی هرکدوم از شهرای ایران تو یه فصلی خوبن یه فصلی بد 

مثلا شمال غرب که الان خنکه ،زمستون از سرماش استخونات میسوزه 

شمال تابستون شرجیه 

جنوب زمستون خوبه ولی الان بخارپز میشی 

تهران و استان های اطراف تهران الان گرمه ،زمستون از آلودگی خفه میشی

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!.عجب دنیاییه،کسایی دارن از ظلم و ستم و فریبکاری حکومت فعلی بد میگن که خودشون قضیه ۱۵ خرداد - ۱۷ شهریور میدان ژاله ـ سینما رکس آبادان و ۱۹ ۱۸ دی .... و بدتر از همه ساواک تو پرونده و تاریخ این کشور دارن🥴به شما نمیرسه گل ،بزار یه کسایی دیگه بیان که هیچ پس زمینه فکری و پرونده ای ازشون نیست. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)