امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف
بله عزیزم مادری که پزشک معتمد بهش مدرک بده درآمد مالی مکفی داشته باشه، دور از جون اعتیاد و فساد اخلاقی نداشته باشه.
بیماری های صعب العلاج که نتوانید از پس کارهاتون بربیایید وبچه ها توی سختی باشند اونوقت دادگاه یه تصمیم دیگه میگیره.
ولی الان من بارها دیدم قضات بیشتر در بحث بچه ها حق و میدن به مادر یعنی مادر شاغل بودنش را در دادگاه اثبات کنه تمامه.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف
بد به دلت راه نده برای سلامتی ات از ته دل دعا میکنم، من چله زیارت عاشورا دارم یکی به نیت سلامتی و نیت دلت میخوانم.😍🤲🥰
حالم خوبه اصلا ام اس منو اذیت نکرده شکر خدا فقط میترسم اسم این بیماری بچه ها ازم بگیرن
نه بابا بد به دلت را نده