امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف
بله عزیزم مادری که پزشک معتمد بهش مدرک بده درآمد مالی مکفی داشته باشه، دور از جون اعتیاد و فساد اخلاقی نداشته باشه.
بیماری های صعب العلاج که نتوانید از پس کارهاتون بربیایید وبچه ها توی سختی باشند اونوقت دادگاه یه تصمیم دیگه میگیره.
ولی الان من بارها دیدم قضات بیشتر در بحث بچه ها حق و میدن به مادر یعنی مادر شاغل بودنش را در دادگاه اثبات کنه تمامه.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف
بد به دلت راه نده برای سلامتی ات از ته دل دعا میکنم، من چله زیارت عاشورا دارم یکی به نیت سلامتی و نیت دلت میخوانم.😍🤲🥰
حالم خوبه اصلا ام اس منو اذیت نکرده شکر خدا فقط میترسم اسم این بیماری بچه ها ازم بگیرن
نه بابا بد به دلت را نده