2777
2789
عنوان

قانون چی میگه؟

95 بازدید | 11 پست

بعد از فوت پدر اگه مادر بچه هاش بخاد محل زندگیشم نخاد تغییر بده جد پدری

یا همون پدرشوهر میتونه بچه ها بگیره یا مجبورکنه ک محل زندگی رو باید عوض کنید بیایید نزدیک من

من مجری قانون به هیچ وجه نمیتونه هیچ کاره است.

همه کاره بچه ها مادر هست و هرچی ایشون صلاح بدونن.

نگذارید ازتون سواستفاده بشه و بخواهد کسی اعصابتون بهم بریزه.

بهش بگو بره دادگاه لاهه شکایت کنه😂دست پدربزرگه به جایی بند نیست.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

فقط همه کاره بچه ها مادرهستش .

به پدربزرگ نمیدن و نمیرسه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجری قانون به هیچ وجه نمیتونه هیچ کاره است. همه کاره بچه ها مادر هست و هرچی ایشون صلاح بدونن. ن ...

ممنونم دوستم توی این شرایط نیستم ولی یهو مغزم رفته توی فکراگه اتفاق بیفته خانواده شوهرم ب خون من تشنه هستن یهو ترسیدم

واقعا زندگی کنار اینا عذاب مطلقه

حتی اگه توی دادگاه بگن مادر بیماری خاص داره؟

مگر اینکه مادر روانی باشه و پرونده داشته باشه که اسیب ببینن بچه ها .  انوقت میدن به یکی دیگه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف

بله عزیزم مادری که پزشک معتمد بهش مدرک بده درآمد مالی مکفی داشته باشه، دور از جون اعتیاد و فساد اخلاقی نداشته باشه.

بیماری های صعب العلاج که نتوانید از پس کارهاتون بربیایید وبچه ها توی سختی باشند اونوقت دادگاه یه تصمیم دیگه میگیره.

ولی الان من بارها دیدم قضات بیشتر در بحث بچه ها حق و میدن به مادر یعنی مادر شاغل بودنش را در دادگاه اثبات کنه تمامه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حتی اگه مادر بیماری خاص داشته باشه ولی جسمش سالم باشه؟ مثلا یه ام اس ضعیف

بد به دلت راه نده برای سلامتی ات از ته دل دعا میکنم، من چله زیارت عاشورا دارم یکی به نیت سلامتی و نیت دلت میخوانم.😍🤲🥰

بد به دلت راه نده برای سلامتی ات از ته دل دعا میکنم، من چله زیارت عاشورا دارم یکی به نیت سلامتی و نی ...

حالم خوبه اصلا ام اس منو اذیت نکرده شکر خدا 

فقط میترسم اسم این بیماری بچه ها ازم بگیرن

حالم خوبه اصلا ام اس منو اذیت نکرده شکر خدا  فقط میترسم اسم این بیماری بچه ها ازم بگیرن

نه بابا بد به دلت را نده