2777
2789
عنوان

کیا هنرستان بودن؟

274 بازدید | 18 پست

من درسم خوبه ولی به رشته های نظری علاقه ای ندارم دوست دارم برم هنرستان اون رشته ای که بهش علاقه دارم ولی حس میکنم فضاش خوب نیستن🙂😂

اگ‌کسی رفته توضیح میده که چجوریه ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم رفته بیین رسما عشق و حال هیچ سختی نکشید تو این سه سال الانم که دوازوهمیم کلا چهار پنج تا امتحا ...

من میترسم بچه هاش ادمای باشن‌که بخوان مسخره کنن یا نمیدونم همچین فکرای دارم میدونم مسخرس ولی خب اون راجب هنرستان تعریف کرده تا حالا چیزی خوبه یا نه؟

دوستم رفته بیین رسما عشق و حال هیچ سختی نکشید تو این سه سال الانم که دوازوهمیم کلا چهار پنج تا امتحا ...

بستگی به رشته ای که انتخاب کرده داره😐همه رشته های هنرستان عشق و حال نداره و سختی داره

من میترسم بچه هاش ادمای باشن‌که بخوان مسخره کنن یا نمیدونم همچین فکرای دارم میدونم مسخرس ولی خب اون ...

چیو مسخره کنن متوجه منظورت نمیشم

بچه های هنرمند و باحالی داره اصولا و خب جو مذهبی نداره اگه مذهبی هستی دوست پیدا کردنت سخت تر میشه

دوست من که راضیه رشتش گرافیکه 

بستگی دلره چه رشته ای میخونه... والا ما که کامپیوتر بودیم درسامونم همچین آسون نبود واقعا باید میخوندیم 

ما فقط جهت خوش گذرونی رفتیم فقط اونجا خوش میگذشت بهمون. البته رتبه اول هم بودم هم درسام خوب بود هم شیطونی میکردم اخ یادش بخیر.چقد خوش گذشت

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
بستگی به رشته ای که انتخاب کرده داره😐همه رشته های هنرستان عشق و حال نداره و سختی داره

من نسبت به رشته های نظری میگم

در کل سختی که میکشن با رشته های تجربی و ریاضی فرق داره 

هنرستان هرچقدرم سخت باشه آدم افسردگی نمیگیره از درسا چون کلا فاز درسا فرق داره ولی خب سخت

من با معدل ١٨ و نيم رفتم گرافيك هنرستان 

خيلي راضي بودم

هنرستان ما شرط معدل داشت اون زمان همه بچه ها ي زرنگ و درسخون و پرتلاش بودن و معدل بالاي ١٧ ميگرفت هنرستانمون

بستگي به علاقه داره

تو هنرستان فضا شادتره خشك نيست

خدارو شكر صدهزار بار