یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خیلی وقت داری،من۳۲سالمه تازه مامان شدم،یکم تفریح کن با شوهرت،وقت برا بچه داری زیاده
بله عزیزم شما درست میگین
منم دکترم بهم گفت مشکل نداری یکم ذهنم ازاد شده
هرماه میگفتم خدایا اینماه باردار باشم اما هدفم فقط این بود ک باردار بشمو به همه بگم مشکلم بر طرف شده(پلی کیستیک بودم) اما الان فولی از ۱۸ ب بالا دارم کیست اصن ندارم رفتم عکس رنگی لوله هام باز بودن ولی سیتوم داشتم دکترم گفت اگ خیلی عجله داری iuiکن اگ ن بیا داروهاتو دوزشو قویتر کنم میخوام یکم استراحت بدم ب خودمون فکر بچرو دور کنم دوماه پیش تخت درمان به فاصله ده روز ده تا امپول زدم به هرحال عوارض دارن از بدترین عوارضم فک کنم عصبانیتو حالت افسردگیه این ۶.۷ ماهی ک تحت درمان بودم شاید یه روزشو خوش نبودیم شوهرم خیلیییی درکم میکنه ارومم میکنه دلداریم میده وگرنه قشنگ پتاسنیل اینو داشتم ک طرف مقابل بنزین بریزه روم اتیشم بزنه😐🤣🤣🤣🤣
بله عزیزم شما درست میگین منم دکترم بهم گفت مشکل نداری یکم ذهنم ازاد شده هرماه میگفتم خ ...
خداروشکر که همسر همراهی داری خدا برا هم نگهتون داره، تواوججوونی هستید حداقل یکی دوسال فرصت بدین به خودتون برین سفر و گشت و گذار، وقتی بچه بیاد دیگه این فرصت و ندارین،سیکل درمان کسبل کننده ست قبلش به تفریحات مورد علاقتون رسیده باشید که حسرت نشه
و هرگز راجعبه مشکلتون به هیچ کس نگین ،حرف و حدیث مردم ادمو پیر میکنه، به همه بگین فعلا نمیخواین
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خداروشکر که همسر همراهی داری خدا برا هم نگهتون داره، تواوججوونی هستید حداقل یکی دوسال فرصت بدین به ...
اره شوهرم خیلی خوبه از همه مردای دنیا بهتره همیشه بزرگترین ارزوم اینه ک قبل اون ازین دنیا برم🥺
به همه همین گفتیم ولی خوب خانواده شوهرم (اوناهم چون یکم مذهبی طورن میگن الان وقتش نیست برسه خدا خودش معجزه میکنه) جلوم هیچوقت از مشکل من صحبت نمیکنن و میگن کیست یه چیز طبیعیه همه دارن و خانواده خودم ولی از همه بدتر خودمم چندوقت ک دارو و امپول مصرف میکردم فک میکردم هرکی میگ کیست ی چیز طبیعیه داره بهم تیک میندازه متنفر میشدم ازش🤣🤣🤣🤣