2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاید بگید حق دارم یا نه؟

161 بازدید | 16 پست

چهارساله با یکی تو رابطه ام که خانواده ها درجریانن و خلاصه باهم مشکل خاصی نداشتیم اونم قراره تابستون بیاد جلو برای خواستگاری و نامزدی

حالا ما قرار شد چند وقت دیگه بریم مشاوره بعد من خودم شاغلم ولی این مدت دستم خیلی خالی شده خرجم زیاد شده یه مدته بعد من داشتم اینو میگفتم بهش بعد این وسط یهو گفت دونگ مشاوره رو نمیدی ینی بعد خیلی بهم برخورد گفتم ینی چی مگه وظیفه منه پول مشاوره رو حساب کنم تو میدونی من الان ندارم اصلا چرا میگی همچین چیزی رو میخوای برم قرض کنم بیام دونگ بدم؟بعد اون شروع کرد که تو حرفت زشته و فلان منم گفتم اصلا میخوای خرجمم نده بعد گفت الان من باید خرجتو بدم؟ گفتم من منظورم الان نیس اینجوری که تو هستی فردا تو زندگی چیجوری میخوای خرج بدی بعد انقدر بهم برخورد که بهش بدهکار بودم سریع از داداشم پول گرفتم دادم بهش بعد گفت اگه اینکارو کنی دیگه باهات کاری ندارم ولی من براش ریختم گفتم نمی‌خواد خرجمو بدی مرسی 

واقعاً حرف من زشت بوده؟ آخه هی میگفت چرا فک میکنی وظیفه تو نیست فقط وظیفه ننه😑

خواهش میکنم نیاید بگید جدا شو و فلان چون همچین قصدی ندارم راه حل می‌خوام که واکنشم چی باشه 

🙂

خیلی عجیب بود از نظر من فکر کنم کلا راه رو تاحالا اشتباه رفتی

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاملا حق دارین . یعنی چی دنگ مشاوره؟؟؟؟!!!!!!! خجالت نکشید اینو گفت؟؟؟؟؟!!!!!!

اصلا من ادمیم که خودم خیلی درک میکنم کمک میکنم ولی اینکه الان من تو این وضعیتم اینو گفت خیلی ناراحت شدم بعد هی میگفت تو خودت قبلا گفتی بابا حالا من گفتم الان که میبینی چیجوری ام 

🙂
چرا 

این از اوناست رو حقوقتم حساب میکنه چهارسال دوست بودیم شوهرم قبل ازدواج کلی خرج کرد برام من پولدار نبودم ولی همیشه سعی کردم محبتش جبران کنم ولی این پسر پول بکنه خدا ب دادت برسه

چرا 

این فقط یه نشونه ست

بحث فقط پول مشاوره نیست

کسی که میتونه راحت این چیزا رو به زبون بیاره بعنی تربیت درستی نداره از نظر من 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
اصلا من ادمیم که خودم خیلی درک میکنم کمک میکنم ولی اینکه الان من تو این وضعیتم اینو گفت خیلی ناراحت ...

ببخشید خیلی رک میگم ایشون خیلی پررو شدن باید کلا رویه تونو عوض کنین تا بدونن نباید رو درآمد شما حساب کنن . بعضی آقایون با خانوم کارمند ازدواج میکنند تا همه چی دنگ دنگ بشه این خیلی بحث ها ایجاد می‌کنه 

این از اوناست رو حقوقتم حساب میکنه چهارسال دوست بودیم شوهرم قبل ازدواج کلی خرج کرد برام من پولدار نب ...

آخه اصلا اینکه رو حقوقم حساب کنه برام مسأله ای نیس خودم اعتقادم اینه زن و مرد کنار هم کار کنن پول من و اون نداره

ولی اینکه اینجوری به روم بیاره برام سنگین بود

🙂