2777
2789

از دیشبه یهو بی دلیل قهر کرد امروز ام حرف نزد

منم بحث کردم از دست اخلاقای.....ش

به من میگه تو حسودی منو میکنی

میرم کوه حسودی میکنی،میرم شنا حسودی میکنی رژیم غذایی دارم حسودی میکنی،درصورتی که فکر کردم دوس داره باهم تناسب اندام داشته باشیم یا ورزش کنیم و...

شما چطور رفتار میکنید شوهراتون عذر خواهی میکنن یا از دلتون درمیارن؟

خسته شدم از بس ۷ سااااال مقصر بود و من رفتم منت کشی😭

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نرو منت کشی . منم از بس منت کشی کردم ک مقصر بود پرو شد . الان محلشم نمیدم خودش میاد . البته محلش نمیدم ک می‌شینم گریه میکنم و ننه من غریبم بازی در میارم بیاد سمتم .وگرنه پرو نمیاد 😂😂😂😂

من نامزدم معذرت خواهی میکنه

چون هردوتامون هر وقت بدونیم تقصیر داریم معذرت خواهی میکنیم هم من هم اون بستگی داره کی مقصر باشه

و من حس واقعیمو بهش میدم و حتی بهش میگم حسودی میکنم اگه یکی بهت نزدیک شه

خلاصه به خوبی راستشو میگم و میدونه دوسش دارم

رفیقیم

از اول بدعادتش کردی

۱۴ سالم بود احمق بودم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇