2777
2789
عنوان

از فردا صبح انقلاب اتفاق میفته

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 38 پست

مبارک باشه عزیزم میتونی بالاخره یهو به خودت میای و دست میکشی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بعضی اخلاقا توذات ادم هست عوض نمیشن  اگر بدنیستی خودتو تغییر نده

چرا بدم افسردگی دارم ازبس به گذشته فکر میکنم ازبس اعتماد به نفس ندارم ازبس همیشه میخوام بقیه ازم راضی باشن ولی هزار جا دلم شکسته ازشون

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دفعه ای تغییر شکل نمیگیذه  بعد میبینی نتونسی و سرخورده میشی سعی کن اروم اروم هر اخلاقی ک خ ...

چند ساله قول میدم وباز همونم ولی این دفعه مطمئنم واقعا انقلاب میشه در من خسته شدم بخدا خستم از خودم 

چرا بدم افسردگی دارم ازبس به گذشته فکر میکنم ازبس اعتماد به نفس ندارم ازبس همیشه میخوام بقیه ازم راض ...

همین که میگی از فردا یعنی هیچ وقت تغیر نمیکنی از همین همین لحظه خب شروع کن چرا فردا 

ننه❤️

چرا بدم افسردگی دارم ازبس به گذشته فکر میکنم ازبس اعتماد به نفس ندارم ازبس همیشه میخوام بقیه ازم راض ...

ازخودت شروع کن واینو به خاطر بسپار 

حتی اگر بهترین وخوشمزه ترین میوه ی دنیا هم که باشی باز خیلیا ممکنه ازتو خوششون نیاد وتونمیتونی همه رو راضی نگه داری 

پس خود واقعیت باش وبه گذشته  بعنوان پلی برای رفتن به اینده استفاده کن

متاهلم با بچه ولی هنوز میرم باخانوادم بیرون میترسم به مامانم بگم چون میترسم بگه چرا به ما نگفتی هر کاری میکنم هنوز مثل بچه ها میترسم یه چی میخرم تاقرون آخر به خواهرم میگم اینقدر شد وفلان بعد میبینی اونا هزار چیز خریدن هیچ توضیحی ندارن مشکل پیش میاد براشون من اضطراب میگیرم چون کمک نکنم میکشن منو من چک دارم اونا زنگم نمیزنن تاحد خودکشی از خودم اذیتم

ازخودت شروع کن واینو به خاطر بسپار   حتی اگر بهترین وخوشمزه ترین میوه ی دنیا هم که باشی ب ...

اینقدر غرق گذشتم میشینم گریه میکنم برا اونوقت که تازه نامزد بودم خیلی عشق وعاشقی بوده العان زندگیم خوبه ولی تو حال نیستم برای گذشته زجه میزنم من پر از اخلاقای بدم

جدی به شوهرم نگم ؟

به ما هم نباید میگفتی

میگن هدفا و تصمیماتو به کسی نگو چون وقتی میگی از ارادت کم میکنه

مگر اینکه مشورت بخایی

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
به ما هم نباید میگفتی میگن هدفا و تصمیماتو به کسی نگو چون وقتی میگی از ارادت کم میکنه

شماها غریبه هستین نمیشناسین ولی آره به فامیل وحتی شوهرم نمیگم ولی پای حرفم باید بمونم ۳۱سال خودما اذیت کردم بس