2777
2789

میخوام یکی از پرونده های جنایی عجیب رو براتون باز کنم اگه نشنیدید پشماتون بریزه 
سميه و شاهرخ " متهمان پرونده در اداره آگاهی منطقه انتظامی شمال
سمیه و شاهرخ سال ۱۳۷۵ باهم دوست میشن فک کن اون موقع من یه سالم بوده و این چیزا برا ایرانیا قفل بوده اصن عاقا خلاصه این دوتا عشق اتشین داشتن و میخواستن باهم ازدواج کنن که بابای سمیه خانوم مخالفت میکنه و میگه نه من استخاره کردم بد اومده .

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

بلایکم

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا خونه ی سمیه ایناست خیابان گاندی
سمیه میگه خب خانواده ی من مخالفن چیکار کنیم چیکار نکنیم به شاهرخ میگه بیا خانواده ی منو از سر راه برداریم ) شاهرخم میگه باش و به همین راحتی عاقا شب میشه و شاهرخ میاد قایمکی تو اتاق سمیه و تا صبح با هم زارتان زورتان میکنند و شاهرخ تا صبح میمونه پیش سمیه تو اتاقش . اینم برا ماها قفله صبح که میشه 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

بقیشو گذاشتی لایک‌ کن

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

کلاس اول راهنمایی بودم داستانشون ترکوند اون زمان رو 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️