2777
2789
عنوان

همه مادرا لطفا بیان

58 بازدید | 8 پست

یادتونه بچه تون دقیقا از کی ارتباط چشمی باهاتون برقرار کرد ؟ 

نگرانی ای در این مورد داشتین؟ 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

یادم نیست ولی فرضا منم بگم 2 ماهگی، تو نباید بچه ت رو با هیچ بچه ای مقایسه کنی هرکسی یه جوره 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نوزادم اشیا را دنبال نمی کرد تا سه ماهگی . از سه ماهگی یه دفعه هم اشیا را با چشم دنبال می ک ...

من بچم چشماش یه حرکتی داره که فقط خودم متوجه ش میشم 

اگه بی حرکت بود انقدر نگران نبودم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مگه حرکت چشماش چجوریه ؟ 

۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه

الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز 

انگار همش به چپ و راست دائم نگاه کنه

خندیدنش خوبه. دو سه باری غلت زده توجهش خوبه 

بینایی سنجی بردم سه ماهش که بود گفت خوبه مشکلی نداره 

اما این حرکت چشمش ....

و اینکه مستقیم بهم نگاه نمیکنه

[QUOTE=294272961]۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز  انگار همش به چپ و را ...[/QUOTE

حساس نشو  روند تکاملش خیلی خوبه  . پسر من چهار ماه و نیمش هست ، هنوز غلت نمی زنه بیشتر هم دوست داره اطرافش را نگاه کنه . شبها هم تاصبح بیداره 😣 

[QUOTE=294272961]۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز  انگار ...

عزمزمه ثابت نگاه میکنه اطرافش رو ؟