2777
2789
عنوان

همه مادرا لطفا بیان

67 بازدید | 8 پست

یادتونه بچه تون دقیقا از کی ارتباط چشمی باهاتون برقرار کرد ؟ 

نگرانی ای در این مورد داشتین؟ 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

یادم نیست ولی فرضا منم بگم 2 ماهگی، تو نباید بچه ت رو با هیچ بچه ای مقایسه کنی هرکسی یه جوره 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من نوزادم اشیا را دنبال نمی کرد تا سه ماهگی . از سه ماهگی یه دفعه هم اشیا را با چشم دنبال می ک ...

من بچم چشماش یه حرکتی داره که فقط خودم متوجه ش میشم 

اگه بی حرکت بود انقدر نگران نبودم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مگه حرکت چشماش چجوریه ؟ 

۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه

الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز 

انگار همش به چپ و راست دائم نگاه کنه

خندیدنش خوبه. دو سه باری غلت زده توجهش خوبه 

بینایی سنجی بردم سه ماهش که بود گفت خوبه مشکلی نداره 

اما این حرکت چشمش ....

و اینکه مستقیم بهم نگاه نمیکنه

[QUOTE=294272961]۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز  انگار همش به چپ و را ...[/QUOTE

حساس نشو  روند تکاملش خیلی خوبه  . پسر من چهار ماه و نیمش هست ، هنوز غلت نمی زنه بیشتر هم دوست داره اطرافش را نگاه کنه . شبها هم تاصبح بیداره 😣 

[QUOTE=294272961]۲۳ همین ماه باید واکسن چهار ماهگی بزنه الان میشه سه ماه و تقریبا ۲۰ روز  انگار ...

عزمزمه ثابت نگاه میکنه اطرافش رو ؟