2777
2789
عنوان

متفورمین خورده ها لطفا بیایید

114 بازدید | 24 پست

بچه ها من رژیم سخت دارم پیاده روی ام متوسط چار کیلومتر و تحرک های دیگه ام دارم دکتر هم روزی دوتا قرص متفورمین تجویز کرده حالا همه میگن خیلی لاغر شدی 

یعنی فقط به خاطر متفورمیمه؟ قطع کنم خیلی بد میشم؟ اخه رژیم و پیاده روی و کار خونه و ورزشم دارم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم معده درد شدید گرفتم

نه من خداروشکر معده درد ندارممیترسم قطع کتم چاق شم ا

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
واس همون ورزش وتحرک زیادته میشه بپرسم متفورمین واس چی میخوری؟؟

برا پلی کیست داد دکتر زنان 

میترسم متفورمین اگه یه روز قطع شده دوبل چاق شم میخوام تحرکم رو بالاترم ببرم ولی جون ندارم دیگه واقعا 

من کیست تخمدان دارم

حدود سه سال پیش دکتر بهم گفت متفورمین بخورم

من ۱۳ کیلو لاغر شدم بعد قرص رو قطع کردم چون مشکلم حل نشد

اصلا یهو نفهمیدم چیشد برگشتم به همون وزن قبلی  

چند ماه متفورمین خوردی؟ چند کیلو کم کردی؟

هنوز وزن نکردم ولی سه هفتس البته تحرک و رژیمم زیاد و سخته لباسام گشاد شدن بقیه ام دارن میگن ترازومم شکسته بدبختی

برا پلی کیست داد دکتر زنان  میترسم متفورمین اگه یه روز قطع شده دوبل چاق شم میخوام تحرکم رو بال ...

منم تنبلی دارم ۱ هفته هم هست متخصص تغدیه بهم برنامه رژیم داده . متفورمین دکتر زنان بهم داد چند روز با نهار خوردم عصرا فشارم و قندم میفتاد

من کیست تخمدان دارم حدود سه سال پیش دکتر بهم گفت متفورمین بخورم من ۱۳ کیلو لاغر شدم بعد قرص رو قطع ...

ففقط قرص میخوردی؟ یا رژیم و ورزشم داشتی؟ 

منم تنبلی دارم ۱ هفته هم هست متخصص تغدیه بهم برنامه رژیم داده . متفورمین دکتر زنان بهم داد چند روز ب ...

من روزی دوتا میخورم خوبم