زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 عنوان متفورمین خورده ها لطفا بیایید 114 بازدید | 24 پست بچه ها من رژیم سخت دارم پیاده روی ام متوسط چار کیلومتر و تحرک های دیگه ام دارم دکتر هم روزی دوتا قرص متفورمین تجویز کرده حالا همه میگن خیلی لاغر شدی یعنی فقط به خاطر متفورمیمه؟ قطع کنم خیلی بد میشم؟ اخه رژیم و پیاده روی و کار خونه و ورزشم دارم این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 1402/03/14 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80418 واس همون ورزش وتحرک زیادتهمیشه بپرسم متفورمین واس چی میخوری؟؟ زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 من خوردم معده درد شدید گرفتم نه من خداروشکر معده درد ندارممیترسم قطع کتم چاق شم ا این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
golmangoli۱۸۱۸ عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4849 نه من خداروشکر معده درد ندارممیترسم قطع کتم چاق شم ا من واسه تنبلی تخمدان بهم داد دکتر
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 واس همون ورزش وتحرک زیادته میشه بپرسم متفورمین واس چی میخوری؟؟ برا پلی کیست داد دکتر زنان میترسم متفورمین اگه یه روز قطع شده دوبل چاق شم میخوام تحرکم رو بالاترم ببرم ولی جون ندارم دیگه واقعا این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 من واسه تنبلی تخمدان بهم داد دکتر من واس همون این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
s_s_s_ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2407 من کیست تخمدان دارمحدود سه سال پیش دکتر بهم گفت متفورمین بخورممن ۱۳ کیلو لاغر شدم بعد قرص رو قطع کردم چون مشکلم حل نشداصلا یهو نفهمیدم چیشد برگشتم به همون وزن قبلی
golmangoli۱۸۱۸ عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4849 من واس همون عه...حالا بدبختی من اینجا بود ک من خودم دیابت دارم انسولین میزنم.متفورمین هم میخوردم قندم میرفت پایین
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 چند ماه متفورمین خوردی؟ چند کیلو کم کردی؟ هنوز وزن نکردم ولی سه هفتس البته تحرک و رژیمم زیاد و سخته لباسام گشاد شدن بقیه ام دارن میگن ترازومم شکسته بدبختی این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
شیرموزعالیس عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1637 برا پلی کیست داد دکتر زنان میترسم متفورمین اگه یه روز قطع شده دوبل چاق شم میخوام تحرکم رو بال ... منم تنبلی دارم ۱ هفته هم هست متخصص تغدیه بهم برنامه رژیم داده . متفورمین دکتر زنان بهم داد چند روز با نهار خوردم عصرا فشارم و قندم میفتاد
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 من کیست تخمدان دارم حدود سه سال پیش دکتر بهم گفت متفورمین بخورم من ۱۳ کیلو لاغر شدم بعد قرص رو قطع ... ففقط قرص میخوردی؟ یا رژیم و ورزشم داشتی؟ این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 منم تنبلی دارم ۱ هفته هم هست متخصص تغدیه بهم برنامه رژیم داده . متفورمین دکتر زنان بهم داد چند روز ب ... من روزی دوتا میخورم خوبم این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
شیرموزعالیس عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1637 من کیست تخمدان دارم حدود سه سال پیش دکتر بهم گفت متفورمین بخورم من ۱۳ کیلو لاغر شدم بعد قرص رو قطع ... تو چند ماه ۱۳ کیلو کم کردی؟ کاش منم میتونستم بخورم به لاغریم کمک میکرد