2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ زندگیم

518 بازدید | 32 پست

من دوساله جداشدم دوتابچه دارم یه دختر۱۴ساله که حضانتش بامنه به پسر۱۹ساله که باپدرش منتهامشکلم اینه پدرش ازدواج کرده بچه روقبول نمیکنه نگه داره ازطرفی پدربزرگ مادربزرگشم نگه نمیدارن خودمم بیکارم وخرجم باپدرمه وواقعاشرایط نگهداریشوندارم اینم اضافه کنم پسرم مبتلابه اختلال اوتیسمه براهمین نگهداریش سخته الان پدرش بدون اطلاع من بچه رواورده گذاشته دم خونه رفته زنگ زدیم میگه من نمیتونم نگهش دارم خودت نگهدار موندم چکارکنم به خداپدرم بازنشسته است خرج خودم ودخترموداره میده این پسرحالا خرجش هیچی اذیتش زیاده چکارکنم عاجزشدم راه حل بدیدخواهشا  

زندگی سلام   

چی بگم باید ببریش مراکز درمانی آموزشی مال اوتیسما بعدم بگو نفقشو بده تا نگه دارم دخترتم باید نفقشو بده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشون قانونا و شرعا مسولن در مقابلش شماهم همینطور اینکه طلاق گرفتید دلیل نمیشه اینطور ویلون بشه 

برا خود شماهم خوب نیس هزینه های زندگیمون یا پدرتون باشه کار پیدا کنید مستقل بشید 

اگر واقعا نتونستید نگهداری کنید اسایشگاه

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

سلام . یاعلی بگو . به خدا توکل کن . به شوهرت بگو ماهانه برای خرجش مبلغ پول واریز کنه. خودتو قوی بگیر . سعی کن کار گیر بیاری بعد خونتو مستقل کنی بعد با بچه هات زندگی کنی . بایک مشاور خوب صحبت کن .برای مشکلت دنبال راه بگرد 

نمیده هیچی 

یعنی چی؟شکایت کن برای دخترت و پسرت معلوم کنه دادگاه نفقشونو...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اره به خداخون گریه کردم دیشب ازدستش    

گریه فایده نداره .چون تو الان مستقلی باید خودت تصمیم خودتو بگیری .دو تا بچه تو فعلا بیار خونه بابات بهشون محبت کن به بابات بگو دنبال کار میگردی بعد خونه اجاره می‌کنی . کنارت باشه . برو دنبال کار بگرد حتی برو تو آسایشگاه ی و مراکز آموزشی اوتیسم ببین نیرو نمی‌خوان همین چند ساعتی که پسرت اونجاست هم کار کنی هم کنارش باشی 

نمیشه خودت سر یه کاری بری  ؟

مساله کاروپول نیست نگهداریش سخته یکیومیخادببرش حموم کارهای شخصیشوکنه بعدبایدمدام کنترلش کنی اختلال اوتیسم داره

زندگی سلام