2777
2789
من پارسال جلسه ای هشتصد و پنجاه میدادم، جای دیگه پونصد تومنم بود ولی رفتم پیش دکتر متخصص این قیمتش ب ...

خودت دستگاهش بخر تو خونه انجام بده نهایتش جلسه ای ۱۰۰ برات هزینه داره!   هم دوره اش می تونی کامل انجام بدی هم دردسرهای بیرون نداره!   من ویتامین توسکانی ۱۰ میل گرفتم ، مارکی که دکترم هم استفاده می کرد همین بود!،

یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دستگاهش بخر تو خونه انجام بده نهایتش جلسه ای ۱۰۰ برات هزینه داره!   هم دوره اش می تونی کام ...

آخه دردم داره فکر نکنم خودم بتونم تحمل کنم ولی چقد خوب که میشه تو خونه انجام داد ممنون از پیشنهادت 🌹

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

[QUOTE=294249638]آخه دردم داره فکر نکنم خودم بتونم تحمل کنم ولی چقد خوب که میشه تو خونه انجام داد ممنون از پیشنهادت  ...[/Q]

خوب بایدبدونی انجام بدی دکترت باید باتجربه باشه اونوقت خودمون میزنیم بدترداغون میکنیم

[QUOTE=294249638]آخه دردم داره فکر نکنم خودم بتونم تحمل کنم ولی چقد خوب که میشه تو خونه انجام داد مم ...

آره یه خورده ریسکش بالاست 😁

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
اره دیگه من میترسم ازهمین دکتر همش میگم سابقه کاروداره بعدخودم که اصلا آشنایی ندارم 

نترس اگه پیش دکتر میری کار سختی نداره من خودم شاید این دفعه برم پیش همون که ارزونتر بود فقط میترسم موادش مثل این خوب نباشه، باید پیش یه آدم معتمد بری

اره دیگه من میترسم ازهمین دکتر همش میگم سابقه کاروداره بعدخودم که اصلا آشنایی ندارم 

دو بار پیش دکتر انجام بده تموم ریزه کاری هاش میاد دستت! بعد چند تا کلیپ هم ببین و در موردش مطلب بخون!  اصلا چیز خاصی نیست!  من شاید تا حالا ده بار برای خودم و خواهرهام انجام دادم!  حتی بهتر از کار دکتر می شه!  دکتر آنقدرها وقت نمی زاره و کامل همه صورت نمی زنه!  دکتر انقدر که من ویتامین به پوستم می زنم ویتامین نمی زنه!

یا ارحم الراحمین
دو بار پیش دکتر انجام بده تموم ریزه کاری هاش میاد دستت! بعد چند تا کلیپ هم ببین و در موردش مطلب بخون ...

خیلی خوبه که انقد مسلطی، من خواهر ندارم ، شوهرمم از خودم بدتره خیلی میترسه، دستگاهشو از کجا میشه خرید؟ گرون نیست؟ موادشو همینجوری میفروشن؟ 

خیلی خوبه که انقد مسلطی، من خواهر ندارم ، شوهرمم از خودم بدتره خیلی میترسه، دستگاهشو از کجا میشه خری ...

دستگاهش بزن تو دیججی کالا انواعش ببین.  ولی بعد اون مدلی که انتخاب می کنی بگرد از تو سایت های دیگه بخر ، دیججی یکم گرون فروشه!   

بعد کوکتل ویتامین اگه تهران هستی راحت می تونی حضوری بری بخری ولی شهرهای دیگه باشی اینترنتی بخری راحت تری! 

کوکتل درماهیل کره ای و ۵ میل هست نسبتا خوب و ارزون هست 

کوکتل توسکانی ۱۰ میل هست و قیمتش بالاتره. 

یه مدل دیگه کوکتل هست گرونتره اسمش یادم نیست!  تو اسمش ژ داره اون یه مقدار گرون تر هست! 

شما نهایت هزینه سه جلسه رو که بدی و دستگاه و کوکتل ویتامین بخری. حداقل ده بار می تونی به راحتی برای خودت تو خونه انجام بدی!،

یا ارحم الراحمین