2777
2789
عنوان

خانومای همدانی یه لحظه بیاید

138 بازدید | 12 پست

سلام من اهل رشت هستم ی ساله  بخاطر شغل همسرم اومدیم همدان الان سونو ان اتی دارم نمیدونم برم کدوم سونوگرافی که خیلییییییی دقیق و ماهر باشه چندتا از همسایه پرسیدم بنظرتون کدوم خوبه، سفید آبی، رستا، سایه، یزدی، صالح؟؟؟؟؟ کدوم جنسیتم میگه

میشه ی صلوات بفرستسد بچم سالم دنیا بیاد بعد کلی چشم انتظاری

من ان تی رفتم سفید ابی خیلی دقیقه ولی جنسیت نگفت.

انومالی رفتم دکتر صالح 

ولی جنسیت میخوای بدونی برو صالح اسم سنو گرافی هم پرتو هستش

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تی رفتم سفید ابی خیلی دقیقه ولی جنسیت نگفت. انومالی رفتم دکتر صالح  ولی جنسیت میخوای بد ...

ممنونم بنظرت میزاره همسرم بیاد داخل

ممنونم بنظرت میزاره همسرم بیاد داخل

اونموقع که من بارداربودم اوایل کرونا بود نمیذاشت

ولی الان میذاره فکر کنم

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
آره میزاره.با منشیش هماهنگ کن،اجازه میدن.دکتر دقیق و کاربلدیه.

خیلی خیلی ممنونم از قبل باید وقت بگیرم آیا؟ 

خیلی خیلی ممنونم از قبل باید وقت بگیرم آیا؟ 

خواهش میکنم عزیزم.آره اگه همون روز بری ممکنه بهت نوبت ندن یا آخر وقت بدن که اذیت میشی،دو سه روز جلوتر حضوری برو وقت بگیر،فکر کنم تلفنی جواب نمیدن.

خواهش میکنم عزیزم.آره اگه همون روز بری ممکنه بهت نوبت ندن یا آخر وقت بدن که اذیت میشی،دو سه روز جلوت ...

خیلی ممنون دعا کن برام سالم باشه

خیلی ممنون دعا کن برام سالم باشه

عزیزم😍بسپار به خدا و بدون در پناه خودش هم سالم وسلامته هم همه چیز خوب وعالی پیش میره.راستی همون روز ان تی بعد سونو باید بری آزمایش غربالگری هم بدی،برگه سونو همراهت باشه،اون نباشه آزمایش نمیگیرن.

عزیزم😍بسپار به خدا و بدون در پناه خودش هم سالم وسلامته هم همه چیز خوب وعالی پیش میره.راستی همون روز ...

ممنونم گلم منم بعد کلی چشم انتظاری و یه سقط خدا لطف کرده بهم بخشیده