2777
2789
عنوان

یه دختر کچل باشع بده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
هزینش چقدر میشع؟خودتونم استفاده کردید جواب میدع؟

شش تا  سیصد هزار تومن 

میشه هفته ای پنجاه تومن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم حتی رزماری هم زدم ولی فایدع نداره

پس قطعن به خاطر یه بیماری داخلی اینجوریه 

ممکنه از بالا بودن گلبولات باشه عزیزم ، حتمن مراجعه کن دکتر متخصص

تازگیا چندتا از دوستام قرص هیرتامین رو خیلی تعریف کردن قیمتش بالاس ، یک م و خورده ، ب شرط اینکه اصلشو پیدا کنی میگن خیلی تاثیرگذاره ... دوستام بعد کرونا ریزش زیاد داشتن تا مرز کچلی رفتن با این قرص خوب شدن ، خودم مصرف نکردم ولی فعلن

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
عزیزم اسم آمپول همینه...یا دوتا آمپول هست ...آمپول بیوتین و آمپول دکسپانتنول

دو تا امپول 

بیوتین 

دکسپانتنول. 

راستی کپسول زینک هم خوبه البته ممکنه به بعضی ها نسازه و معده را بهم بریزه به داروخونه بگو یک نوع خوب رو بهت بده  

ضمن اینکه دوتا امپول را قاطی هم بکنی بزنی مشکلی پیش نمیاد و بنابر این یک سرنگ بزرگ بگیر مصرف سرنگت کمتر 

درد  هم کمتر،،😅

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
شرمنده عکس از آمپولها اگه میشه بفرست ...تونت سرچ کردم انواع مختلف داشت 

عکس ندارم عزیز 

قرص hair vit  

منظم یک دوره رو استفاده کنین هر دوره اش میشه ۳۰ دونه قرص فکر کنم  هر روز یک دونه بخورین  بعد دیدین خوب نشد تا ۳ دوره میتونین تو سال ادامه بدین من ک حتی صورتمم موهاش در اومد با این قرصع😐 و اینکه موهاتونو نشسته و آروم شونه بزنین آروم آروم از پایین ب بالا، هر روز میری حموم لازم نیست موهاتو شامپو بزنی و  سشوار و اتو مو رو کلا ممنوع کن 😐 تا وقتی موهات خشک نشده شونه نزنشون ، روغن نارگیل میتونی شب بزنی موهاتو ماساژ بدی صبح بری حموم بشوری روغن نارگیل هم خیلی‌ خوبه ولی تا ی مدت منظم و با صبر باید ادامه بدی سوال دیگه ای داری بپرس

نازنین هستم از استان فارس 🍓      
قرص hair vit   منظم یک دوره رو استفاده کنین هر دوره اش میشه ۳۰ دونه قرص فکر کنم  هر روز ی ...

من قرص hair vit  رو با صبحانه میخورم با معده ی خالی نخور خوب نیست! بهتره که با صبحانه میخوری چای و قهوه رو دیگه مصرف نکنی 

نازنین هستم از استان فارس 🍓