2777
2789

به نظرتون همه چيز از ذهن ما نمياد ؟؟؟ مثلا يه موضوع ف  گير بهتون ميگه كه اتفاق خوبيه شما اونو تو دهنتون پرورش ميديد يه موضوغ بد هم هست كه شما مقابله ميكنيد و نميزاريد اون اتفاق بيوفته !؟ حالا دوست دارم نظرتون با دليل منطق  بدونم 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشگوئی خودم دارم ولی حس ششم نه چون تو عالم رویا یه چیزهائی و می بینم بعد از چند روز همون برنامه می شه ولی حس ششم نه

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

ببین بعضیا بواسطه چله هایی که گرفتن و کارهای مخصوصی که انجام دادن یا موکلی که دارن میتونن تا حدودی بعضی چیزها رو بگن. ولی دوتا موضوع

اول اینکه این کارها برای شخص گوینده و شنونده عواقب داره و کم کم خودشون متوجه میشن 

دوم اینکه با احترام به خانومای سایت بعید بدونم چنین کسی اینجا باشه. اینجور تاپیک ها بیشتر جنبه فان و سرگرمی دارن 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

دقیقا کلمه ها انرژی دارن هرجوری که فکرکنی انرژیش رومیدی چه منفی چه مثبت اون اتفاق میوفته

ولی حس ششم رو بعضی افراد دیدم و خودم توزندگی خودم یسری اتفاق هارو انگار زودتر یاتوخواب میبینم یا توبیداری به اصطلاح به دلم میوفته ولی شامل همه اتفاق هانمیشه گاهی اوقات 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

شاید واقعا وجود داشته باشن همچین ادمایی

ولی خیلی مسخرس ک ما باور کنیم اینجان یا کلا قابل دسترسن

کسی ک این ویژگیارو داشته باشه محاله خودشو جلوی دید بزاره چون میدونه چقد ممکنه واسه خودشم گرون تموم شه!

❤️

عزیز دل 

اگر بخوایم فقط به خود موضوع نگاه کنیم و بحث هایی مثل

امید و انگیزه ( و یا برعکس ) که گفتید رو کنار بذاریم، خود 

“حس ششم” و “پیشگویی” و “فا‌ل” و امثال این ها چیزی جز چند تا دروغ مضحک نیستند و به عبارت بهتر، « خرافات » هستند. 

شما خودتون دنبال بحث منطقی هستین

پس قاعدتا باید منطقی هم رفتار کنید.

اگر منطقی باشیم، متوجه می‌شیم نباید به چیزی که حتی یک دلیل منطقی، علمی و یا قابل قبول نداره، نباید اعتقاد داشت.

موضوعاتی که گفتید هم به همین شکل هستند 

چیزی توی این دنیا به اسم حس ششم و پیشگویی و امثالهم وجود نداره.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
فالگیر و پیشگو کاملا با حس ششم فرق می‌کنه 

ف گير نميشد بنويسم 

مجاز نيست 🤷‍♀️و اينكه كلا راجبه همه اين چيزا ها نظرتون بگيد لطفا . و اينكه خوب بعضي از فالگير ها داراي حس ششم هستن بر مبنا اون ف يا پيشگويي انجام ميدن 

🕊

ممنون از بيان نظراتون 

مثلا من به قال اعتقاد ندارم 

اما خواب زياد ميبينم خواب هايي كه تعبير دارن و اتفاق ميوفته برام . 

و حسس ششم قوي داشتم الان حس ميكنم كم شده شايد ام بخاطره تمركز باشه كه كم شده . و مثلا  من از بچگي يهوو بدون اينكه دست خودم باشه  به شخصي ك كنارم بود بهش تمام زندگي يا اتفاق ك قراره براش بيوفته ميگفتم . فقط ٦ ساله ام بود اولين بار اين اتفاق افتاد و بعد از اون شروع شد اما بعد گفتن اون چيز ها  خيلي انرژيم ميومد پايين حالت عصبي به خودم ميگرفتم .   الان خيلي استرس ميگيرم بخوام براي خودم يا كسي بگم فقط ميگم بايد تو لحظه حال زندگي كرد و باداباد 

🕊
ف گير نميشد بنويسم  مجاز نيست 🤷‍♀️و اينكه كلا راجبه همه اين چيزا ها نظرتون بگيد لطفا . و اينك ...

1_کسانی هستن که خودشون از همون اول چشم سوم داشتن و موکل دارن و بعضی چیزا رو متوجه میشن 

2_بعضی ها هم از طریق مبارزه با نفس افراطی مثل مرتاض های هندی مثلا در روز کلا دوتا بادوم میخورن خیلی کم میخوابن 

و ...یه توانایی هایی پیدا می کنن.

3_ کسانی که  قرآن آتیش می زننن و به ائمه توهین می کنن و ...اینها با جن یا شیطان ارتباط می گیرند و چیزای که می‌خوان رو بهشون میگن مثل بعضی از فالگیر و دعا نویس ها 

4_ کسانی که آدم متقی باشند چارچوب داشته باشند 

مبارزه با نفس انجام بدن ولی نه اینکه کامل خود دانی رو بکشن.نه ولی خور و خواب و شهوت شون رو کامل کنترل کننن 

و یک سری کارای دیگه اینها هم یک سری توانایی پیدا می کنن..که تا سی مرحله می‌ره و خدا از توانایی های خودش به این آدم ها میده حتی می تونن مریض هم شفا بدن 

1_کسانی هستن که خودشون از همون اول چشم سوم داشتن و موکل دارن و بعضی چیزا رو متوجه میشن  2_ب ...

ممنون ام از توضيحاتتون شما به اينا اعتقاد داريد ؟؟؟؟ موكل و … ؟ و اينكه  به ف … ؟؟ يا خدا اين قدرت رو ميده ؟؟

🕊