2777
2789
عنوان

داداشم همه چیز زد به اسم زنش.زنش الان گیر داده طلاق میخام چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 130 پست

عموی منم همین کارو کرد همسرش هم میخاد طلاق بگیره هیچی براش نمی‌مونه 

حالا لو‌داد ک از اول هی زنش تهدیدش می کرد ب طلاق اینم هی ی چی میزد ب نامش حتی حق طلاق هم دسته زنه

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
هیچ مردی الکی چیزی ب اسم زنش نمیزنه  یکم مشکوکه ماجراشون

چرا نزنه؟ 

مشکوک چیه 

داداشای من هم خودشون پزشک هم خانوم هاشون 

هر چی می‌خرن به نام خانوم میزنن 

دلیلش هم اینه که از زنشون خیلی میترسن و اونا بسیار سیاست دارن مثلا میخاستن خونه بخرن حالا سه ماه مونده بود به تولد عروسمون، عروسمون قهر کرد گفت یه عنوان کادو تولد باید بزنی به نامم خونه. 

داداشای من خیلی ساده ان

مهریه هم تاریخ تولد. 

واسه همین الان جرات ندارن جیک بزنن از ترس طلاق چون همه زندگیشون میره 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب داداشت بگو هیچجوره طلاقش نده بگو مهریتو اجرا بذار‌ میرم زندان میخوابم ولی طلاق نمیدم. زنه زودتر ب ...

خوب میگه اگه بیای توافق جدا شیم مهریه نمیگیرم 

داداشمم واقعا دیکه هیچی نداره ک‌بخاد سکه بده

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
ما پنج تا بچه داریم  شوهرم فقط یه ماشین به نامم زده  داداشت چطور همچین کاری کرد !!  ...

ربطی نداره خواهرم چهارتا خونه شوهرش همش رو به نامش زده. تو اطرافیانمون خیلی ها هستن

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

خب داداشت چرا اینکارو کرده ک همه چی رو کرد۶ به نام زنش 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

مث شوهرمن🙁کل مهریه و وام ازدواجموبزور ازم‌گرفت رفت تقاضای طلاق داد😕منکه حقمو خورد نذار داداشت حقش پایمال شه

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴

همین زنای بیشعور و بی جنبه ان بقیه مردارو بدبین کردن ب ماها ک آزاری نداریم 

دقیقا زنای بیشعور و فرصت طلب شوهر آروم و خوب گیرشون میاد، مایی ک جرات حرف زدنم نداریم گیر یه شوهر گرگ صفت میوفتیم 

خواهر شوهر منم دقیقا همین کارو کرد همه دارایی شوهرشو بالا کشیدو طلاق گرفت 

شوهرش خونه و ماشین بنامش کرده بود