2777
2789

سلام من حدودا8روز پیش ی لپ تاب ب کسی فروختم تو دیوار رام2بود مدلش پایین بود ی خانمی خواست گفت واسه تحقیق و اینا میخوام من موقعی ک بهش دادم همه جوره تست کردم براش بهشم گفتم ببر تا فردا هم تست کن مشکلی داشت پس بیار حالا بعد ی هفته اومده میگه میخوام ویندوزشو عوض کنم  ویندوز 10داشت میگه میخوام7نصب کنم سی دی توش بالا نمیاد در صورتی ک خودم میدونم سالم بوده حالا میگه میارم یا درست کن یا پس ببر مگه میشه همچین چیزی شما بودین چکار میکردین 

تازه بهش میگم ویندوز رو بریز رو فلش یا گوشی بدم داداشم نصب کنه واست  باز انگار نمیفهمه الان اسکرین میزارم ک چی بهش گفتم

نه دیگه یه هفته گذشته. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
اره جالب اینه خیلی پرروه وسیله نو هم از مغازه بگیری مهلت تست نمیدن چ برسه نو تازه من24ساعت بهش وقت د ...

ولش کن اهمیت نده. بگو من پس نمیگیرم برو قانونی اقدام کن. خودش میره پیداش نمیشه. چه پررو

خوب جواب دادی ، دگ جواب نده ، هر ناشناسی هم زنگید ک از طرف این بود سریع قطع کن 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بزن بلاکش کن 

و تمام 

تست لوازم ۲۴ساعته 

حتی موقع خرید لوازم از خود فروشگاهم اینو به ادم میگن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨