2777
2789

خواهشا در مورد چیزای مفید مثل تجربه هاتون، کتابایی که خوندین ، یا مهارت هایی که دارین تاپیک بزنید 😍که هم بقیه ازش استفاده کنن هم این فضای مسموم سایت عوض بشه 

یه دقیقه میام برای تفریح 

از بس خیانت و حسودی و توهین میبینم حالم بد میشه

متاهلم ولی عاشق فلانیم😐

فلانی به من اینجوری نگاه کرد منظورش چیه😐

خیانت کردم ولی پشیمونم 😐

خسته شدم از این تاپیکا 

خدایا بسهههههههه دیگه🤫😐

خواهشا کمک کنید این سایت مثل چند سال پیش سایت مفیدی باشه😘😘😘🧡

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

من سعی میکنم ازین دست تاپییکا بزنم طرفدار نداره زیاد اما تموم تلاشم و میکنم برای مفید بودن😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم حالم از این تاپیکای خانوادگی به هم میخوره اخه چی دارن به ادم یاد بدن 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
من نمیدونم دنیا تازگیا انقدر کثیف شده یا کثیف بوده و ما خبر نداشتیم ؟

خیلیاش دروغه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
تورو خدااا شکست نفسی نکن مصی جان خودم دیدم چقدر پربادید میشه تاپیکات

عزیزم آخه مثلا تاپیک های معرفی کتاب و فیلم و اینا به پربازدیدی موضوعات جنجالی مادرشوهر وجاری نمیشه هیچوقت 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دقیقا بخدا دلمون گرفت 

انقدر کاربرای خوبی هستن که هم خیلی با شخصیتن هم اطلاعاتشون زیاده 

مثل اوپرا و nazanin و مامالی

چند تای دیگم هست که اسماشون یادم نیست

انقدر کاربرای خوبی هستن که هم خیلی با شخصیتن هم اطلاعاتشون زیاده  مثل اوپرا و nazanin و مامالی ...

منو یادت رفت بگی😌

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

و همیشه مسائل مفید در اقلیت ِ

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW