2777
2789

سلام خانوما من از ۴ هفتگی لک بینی دارم تا امروز که ۶ هفته و ۳ روزمه شیاف هم استفاده میکنم تاثیری نداره سونو هم همون ۴ هفته رفتم گفتن فعلا در حد یه ساک خیلی کوچولوعه هیچی نمیشه درموردش گفت الان وایسادم ۸ هفته بشم بعد برم سونو کسی مثل من بوده که اینطوری لک داشته باشه و بچش مشکلی نداشته باشه؟

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من، تو همین نینی سایت یه خانمی بود لک بینی داشت بعد به خاطر دارویی که غلظت خون داشت دکتر داده بود افتاد به خونریزی مثل پریودی. الان حالش خداروشکر خوبه فقط باید استراحت کنی 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

استراحتتو خیلی زیاد کن عزیزم

پله ممنوع

دسشویی فرنگی استفاده کن

دراز میکشی زیر پات یه بالشت بذار یکم شیب دار بشه بدنت

سونو واژینال اصلا انجام نده

انشالا صحیح و سالم بغل بگیری نی نیتو❤

ببین عزیزم تو ماه اول و دوم بارداری طبیعیه  اینو دکتر بهم گفت خصوصا اگه تو زمان پریودی هر ماهت ...

شیاف دو بسته نوشته بود هر بسته ده تاست فرتیژست هست اسمش ولی ۱۳ تا شو تا حالا استفاده کردم تاثیری نداشته

اره‌ من شنیدم بعضا بین جفت و بچه خون هست اون لک بینی از اونه و به بچه ربط نداره

۴ هفتگی سونو واژینال رفتم این لکه خون تو سونو دیده نمیشه یعنی؟

شیاف دو بسته نوشته بود هر بسته ده تاست فرتیژست هست اسمش ولی ۱۳ تا شو تا حالا استفاده کردم تاثیری ندا ...

ازمن میشنوی پیش یه دکتر خوب دیگه هم برو 

منم این مشکلو داشتم پیش سه چهارتا دکتر رفتم تا دردمو فهمیدن 

آخرشم یه دکتر بهم دوز بالاتر شیاف داد گفت روزی دوتا بذار و گذاشتم خوب شد 

تو هم پیش یه دکتر بهتر از اینی که رفتی برو

من از اولش لکه بینی دارم مامانمم سر بارداری هاش داشته  ولی دکترم میگه مشکل خاصی نداری  

من بارداری دوممه تو بارداری اولم اصلا ندیدم همچین چیزی یکی هم که با جلوگیری طبیعی باردار شدم با خودم میگم نکنه پوچ باشه😓

ازمن میشنوی پیش یه دکتر خوب دیگه هم برو  منم این مشکلو داشتم پیش سه چهارتا دکتر رفتم تا دردمو ...

ب نظرتون وایسم دوهفته هم تا سونو خوب نشون بده بعد جوابشو ببرم پیش دکتر دیگه یا امروز فردا برم؟