2777
2789
عنوان

خانومایی که امپول فشار خوردین دهانه رحمتون قبلش باز بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 29 پست
من ۱۱ صبح بستری شدم ۹ صبح فرداش زاییدم 🚶 ولی خدارحم کرد بهم دردم بیش از حد نبود خیلیییی صبور شده بو ...

🥺🥺خیلی بده اینطوری ادم انرژیش تموم میشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
عزیز دلم خیلی مراقب باش ، ماشین دم دستت باشه ، و سریع بستری شو بعد از امپول فشار دوساعت بعد بچه ات ب ...

نزدم که برگشتم خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نکردم امپول بزنن برگشتم خونه منتظرم علایم داشته باشم از امپول میترسم راستی زایمان چندمتون ب ...

اولی ، زیر ۱۸ سال هم بودم ،سزارین قبول نمیکردن و بیماری خاص هم داشتم بیهوشی برام خطر داشت🥲

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
پیشرفت میکنه گلم ،بعدم شما همین الان هم تو پیسرفتی دیگ ۲ سانت بازی ، 

دیروز دو سانت بود امروزم همونه الانم خونم نزدم امپولو

اولی ، زیر ۱۸ سال هم بودم ،سزارین قبول نمیکردن و بیماری خاص هم داشتم بیهوشی برام خطر داشت🥲

الهی بگردم چقد اذیت شدی🥺

🥲الهی از همین میترسم دیگه گفتم خودم دردم بگیره بعد برم بدون علایم امپول بزنن پیشرفت نکنه اونجا ان ...

دیه کاریش نمیشد کرد چون ۴۰ هفتم کامل بود این فینگیلی هم جا خوش کرده بود از عواقبش ترسیدم که خدایی نکرده دیر نشه مشکلی پیش بیاد

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
الهی بگردم چقد اذیت شدی🥺

دیگ گذشت😁 مهر پسرم میره پیش دبستانی ،

پارسال هم تو پنج ماهگی کورتاژ شدم پسر دومیم از دست رف متاسفانه💔

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دیگ گذشت😁 مهر پسرم میره پیش دبستانی ، پارسال هم تو پنج ماهگی کورتاژ شدم پسر دومیم از دست رف متاسفا ...

عزیزم خدا برات نگهش داره جوجه رو💕

عب نداره انشالله دفعه بعد💋

دیه کاریش نمیشد کرد چون ۴۰ هفتم کامل بود این فینگیلی هم جا خوش کرده بود از عواقبش ترسیدم که خدایی نک ...

اره دیگ اخراش ادم میترسه همش

ایشالا بسلامتی فارغ شی بچه ات تندرست باشه ، فردا بیایی عکسشو بذاری هاااا ،تگم کن 

راستی اسمش چیه🥺

ایشالا بسلامتی فارغ شی بچه ات تندرست باشه ، فردا بیایی عکسشو بذاری هاااا ،تگم کن  راستی اسم ...

اگه دنیا بیاد حتما 

قربونت قشنگم💋💕 ممنون از راهنمایی هاتون

اسمشم قراره ابوالفضل باشه

اگه دنیا بیاد حتما  قربونت قشنگم💋💕 ممنون از راهنمایی هاتون اسمشم قراره ابوالفضل باشه

عزیز دلم خوشنام باشه ، 

اره دیگ اخراش ادم میترسه همش

ایشاالله عزیزم زایمان خوب و راحتی داشته باشی نی نی خوشگلتم صحیح وسالم بیاد بغلت.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ایشاالله عزیزم زایمان خوب و راحتی داشته باشی نی نی خوشگلتم صحیح وسالم بیاد بغلت.

ممنون ار دعای قشنگت گلم انشالله💕💋