2777
2789

بچه ها دهانه رحمتون یکی دو سانت باز بود یا نه کلا بسته بود امپول زدن باز شد؟؟

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

باز نبود ، با فشار هم شد سه سانت ، کلا باز نشدم درد هم نداشتم 

بزور و تیغ زاییدم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسانت باز بود 

بعدش آمپول فشار زدن ولی بعد دو‌ساعت فقط درد شدید شروع شد ولی همون دو سانت مونده بود 

آخر با ورزش های ماما همراه و ماساژ کمر و کمک هاش در عرض نیم ساعت فول شد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
باز نبود ، با فشار هم شد سه سانت ، کلا باز نشدم درد هم نداشتم  بزور و تیغ زاییدم

🥺😢

عزیزم 

من خودم دو سانت بازم انقباض هم میاد ولی منظم نیس گاهی کمه گاهی زیاد دلدرد اینا هم ندارم کلا

دوسانت باز بود  بعدش آمپول فشار زدن ولی بعد دو‌ساعت فقط درد شدید شروع شد ولی همون دو سانت موند ...

خداروشکر

همش میترسم پیشرفت نکنه

دیروز میخواست بزنه نزاشتم امروز هم هیچ علایمی ندارم تا فردا منتظر میمونم بعدش انشاالله میرم ببینم چی میشه

🥺😢 عزیزم  من خودم دو سانت بازم انقباض هم میاد ولی منظم نیس گاهی کمه گاهی زیاد دلدرد اینا هم ...

الان بستری هستی؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بعد اینکه امپول رو زدن چقد طول کشید تا بچه دنیا اومد؟؟ 

پروسه ی زایمان من خیلی طولانی بود من ۳ بعد از ظهر بستری شدم بچه ساعت ۲ وربع شب به دنیا اومد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
الان بستری هستی؟

نه قبول نکردم امپول بزنن برگشتم خونه منتظرم علایم داشته باشم از امپول میترسم

راستی زایمان چندمتون بود؟اولی یا دومی؟

پروسه ی زایمان من خیلی طولانی بود من ۳ بعد از ظهر بستری شدم بچه ساعت ۲ وربع شب به دنیا اومد.

من ۱۱ صبح بستری شدم ۹ صبح فرداش زاییدم 🚶 ولی خدارحم کرد بهم دردم بیش از حد نبود خیلیییی صبور شده بودم داد و بیداد نداشتم فقط خسته بودم جون نداشتم از خستگی گریه میکردم فقط🥲

🥲الهی

از همین میترسم دیگه

گفتم خودم دردم بگیره بعد برم بدون علایم امپول بزنن پیشرفت نکنه اونجا انقد انگولک میکنن ادم از نا میافته

نه قبول نکردم امپول بزنن برگشتم خونه منتظرم علایم داشته باشم از امپول میترسم راستی زایمان چندمتون ب ...

عزیز دلم خیلی مراقب باش ، ماشین دم دستت باشه ، و سریع بستری شو بعد از امپول فشار دوساعت بعد بچه ات بغلته 😍

🥲الهی از همین میترسم دیگه گفتم خودم دردم بگیره بعد برم بدون علایم امپول بزنن پیشرفت نکنه اونجا ان ...

پیشرفت میکنه گلم ،بعدم شما همین الان هم تو پیسرفتی دیگ ۲ سانت بازی ،