2777
2789

دکتر بهش گفته برو خونه خودش ک سقط شد بعد بیا گفته تو بیمارستان الکی بستری میکنن کار خلصی نمیکنن خودش ک بچه سقط بشه بعد بیا  بنظرشما بهش زعفران یا جگر بدیم 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
نه به نظرم پیش یه دکتردیگه هم بره  دکترآدرصدخطآشون بآلآست

یعنی میگی بچه سالمه 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش سقط میشه اما امکان داره کمی از جفت یا جنین بمونه حتما بعدش سونوگرافی داخلی بره .من که کورتاژ شد ...

الان خونریزی داره بنظرت منتظر بمونه خودش سقط بسه 

ببینید من اینو از آقای دکتر روازاده شنیدم که اکثر بچه هایی که قلبشون تشکیل نشده ، یکم دیر تر شروع به تشکیل می‌کنه و اتفاقا خیلی خیلی باهوش و نخبه هستن، و خیلیایی که نگه داشتن واقعا قلب بچشون تشکیل شده و صحیح و سالمن.

و گفتن اگه شک دارید فوقش اینه که سقط رو دو سه هفته به تعویق انداختید، امتحان کنید انشالله که بچه با سلامت کامل به دنیا میاد 

ویدیو ایشون رو اگه توی نت سرچ کنید می تونید ببینید

اینم لینک ویدیو 

https://www.aparat.com/v/NUL9y

در هر صورت امیدوارم بهترین ها براشون اتفاق بیفته