2777
2789
اسی یسوال تو ای یو آی کردی فولیک چند بود؟؟؟؟مشکلت چیبود ای یو آی کردی؟؟؟

من دوسال درگیر کیست بودم لاپاراسکوپی کردم و بعدشم ای یو ای برام نوشت . فولیکولم روز ۱۲ سیکلم ۱۹ بود مشکل دیگ نداشتم . با دارو فولیکلم انقدر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال درگیر کیست بودم لاپاراسکوپی کردم و بعدشم ای یو ای برام نوشت . فولیکولم روز ۱۲ سیکلم ۱۹ بود ...

من با لتروزول ۱۲🫠🖤

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
بعداز چند دوره ؟ 

دوره اول منم ۱۴ بود دوره دوم بهتر شد اگ تو اقدامی بین دوره هات وقفه ننداز مگر ب دلیل و مشکل خاصاگ بدنت اوکی بود ردهم برو دارو برات بنویسه‌

من دفعه دوم ای یو ای هسم

شاید کلسیم یا ویتامین دی بدنت کمه به iui  ربطی نداره انشاالله این ماه تمام منتظرا مامان بشن&nbs ...

ایشالله 

۱ ماهه ویتامینارو مصرف میکنم نمدونم والا این درد از چیه 

انشاالله بارداری از علائم بارداری هم می‌تونه باشه فولیکولت هم که خوب بوده میگیره 

🤔انشالله خدا از دهنت بشنوه ای خدا ینی میشه😥انق بی بی چک منفی دیدم ک مردم 

اسی جان تو رو خدا جواب سوال منم بده

صرفا برای تعیین جنسیت بچه سوم آی یو آی انجام میدن ؟

یعنی هم مرد از لحاظ اسپرم سالم باشه و هم زن تخمک های خوبی داشته فقط بخوان جنسیت مورد نظر بشه و اون اسپرم نر یا ماده داخل رحم تزریق بشه ؟

لطفا بگو هزینه هم برای شما چقدر شد و کدوم شهری

ممنون از پاسخگوییت