2777
2789
عنوان

روز ۱۲ آی یو آی و درد استخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 44 پست
عزیزم اگه دوست داری یه شرح حال از وضعیت بهم میدی ؟ مشکلتون چیه که باید ivf کنید ؟ چندسالتونه؟ تهرانی ...

سلام عزیزم من ۲۸ سالمه از شهر کاشان ‌ دکترم فروزان فرد هست . بچه ندارم .منم از نظر مالی و وقت اصلا شرایط خوبی ندارم یعنی هم بدهی خونه داریم هم سرکار میرم وقتایی که میرم دکتر باهزار جور التماس و مرخصی و ساعتی و ... حتی با پول قرض. ولی وقتی قصد میکنم که برم میگم خدایا خودد میدونی که تو دلم چی میگذره خودد هم پولشو جور کن هم وقتشو بم بده ‌ باورت نمیشه با معجزه میرم دکتر و میام.  ‌شرح حالم::  دوسال درگیر کیست بودم که با قرص سایزش هیچ فرقی نمیکرد ۱ سانتم بیشتر نبود و هرچی ام که اقدام میکردم باردار نمیشدم دکترمو عوض کردم خداییش خیلی خوبه تا بهش گفتم قرص خوردم و تکون نخورده گفت خوب اول تخلیه میکنیم ببینیم مایع درونش چیه . تخلیه کردن با ۲۰ دقیقه بیهوشی جوابشو دادن پاتالوژی دیدن خوش خیم و خطر ناک نیست بعداز ۱ ماه دوباره سونو دادم دکتر دید داره دوباره کیست تشکیل میشه اونجا بود که گفت لاپاراسکوپی . وقتی برا لاپاراسکوپی رفتم همزمان هیستروسکوپی ام انجام دادن ولی مایع رو ندیدن از لوله ها رد بشه .بعداز دوماه که لاپاراسکوپی کردم طبیعی اقدام کردم باردار نشدم iui برام نوشت دوبار منفی شد .خودم به دکتر گفتم اگ میشه برام ivf بنویس خدارو شکر اونم قبول کرد دارواشو برام نوشت روز ۱۲ پریودی رفتم سونو ۷ تا فولیکول سایز ۱۸ و ۱۶ و ۱۵ و ...اینا داشتم دوباره برام دارو نوشته یک شنبه برم برا پانکچر .هزینه پانکچر در بیمارستان دولتی بهم گفتم نزدیک ۲ تومن ‌ تا الان هم نزدیک ۲ تومن دارو گرفتم هزینه انتقالم جداست که نمدونم چنده فکر میکنم نزدیک ۱و ۷۰۰ باشه ‌  برام دعا کنید .

سلام عزیزم من ۲۸ سالمه از شهر کاشان ‌ دکترم فروزان فرد هست . بچه ندارم .منم از نظر مالی و وقت اصلا ش ...

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی و شرایطت رو توضیح دادی. منم ۳۳ سالمه و هنوز مادر نشدم . ساکن تهرانم . بیشتر از یک ساله اقدامم و بی نتیجه. فولیکولام بدون دارو نهایتا ۱۴ ۱۵ میل میشه ذخیره ام هم پایینه . شوهرم هم اسپرم اش مشکل داره تحرک پایین مورفولوژی پایین دی اف ای بالا . دارو مصرف میکنه که هنوز تغییر نکرده . اردیبهشت ای یو ای کردم منفی شد ، این ماه استراحت دادم و طبیعی اقدام کردم که با این شرایط ما نمیشه امیدوار بود . ۱۰ تیر پریود میشم میرم برای سیکل دوم ای یو ای . اگه نتیجه نده میرم برای ای وی اف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی و شرایطت رو توضیح دادی. منم ۳۳ سالمه و هنوز مادر نشدم . ساکن تهرانم . ...

ایشالله که برا دفعه دوم مثبت میشه عزیزم ولی اگ خیلی مطمئن نیسی برو سر اصل مطلب ای وی اف کن 

منم روز نهم  انتقال جنینم بود امروز تخمدانهام تیر میکشه مثل موقه پریودی کسی تجربه نداره؟

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی و شرایطت رو توضیح دادی. منم ۳۳ سالمه و هنوز مادر نشدم . ساکن تهرانم . ...

منم ۳۳ سالمه گلم ای وی اف کردم دقیقا مشکل تو رو داریم

الان روز نهم هست

کدوم‌مرکزی؟

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
منم ۳۳ سالمه گلم ای وی اف کردم دقیقا مشکل تو رو داریم الان روز نهم هست کدوم‌مرکزی؟

ایشالله که بارداری عزیزم 😊مثبت فکر کن ‌ من فردا پانکچر دارم . عزیزم شما چند ساعت ناشتایی داشتین ؟ بعد اینکه شب قبل از پانکجر درد پریودی داشتین ؟ ؟ ممنون میشم جواب بدین 

ایشالله که بارداری عزیزم 😊مثبت فکر کن ‌ من فردا پانکچر دارم . عزیزم شما چند ساعت ناشتایی داشتین ؟ ب ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه🙏🏻💚🌱😘

به سلامتی عزیزم

فک کنم از ۱۲ ساعت قبل دقیقا یادم نیست

ولی من صب یادم نبود آب خوردم ولی مشکلی پیش نیومد 🤣🤣🤣

قبلش به خاطر دارو خب تخمدانها تحریک میشه ادم یه مقدار درد داره من هایپر نشدم البته

بعدشم لکه بینی داشتم یکم

دوغ و سفیده تخم مرغ باید مصرف کنی بعدش

انشالله خدا از زبونت بشنوه🙏🏻💚🌱😘 به سلامتی عزیزم فک کنم از ۱۲ ساعت قبل دقیقا یادم نیست ولی من ...

ممنون عزیز دلم برام دعا کن جنینام با کیفیت باشه هنه رو قراره فریز کنن تا ۱ ماه دیگه 

ممنون عزیز دلم برام دعا کن جنینام با کیفیت باشه هنه رو قراره فریز کنن تا ۱ ماه دیگه 

انشالله گلم کیفیتش عالی باشه🙏🏻💚🌱

ایشالله که برا دفعه دوم مثبت میشه عزیزم ولی اگ خیلی مطمئن نیسی برو سر اصل مطلب ای وی اف کن 

چندبار بهش فکر کردم که کلا بیخیال iui بشم ولی ته دلم میگم شانسم رو امتحان کنم و خودم رو انقدر زود درگیر ivf نکنم ولی میگم نکنه iui جواب نده و وقتم رو دارم تلف میکنم . گیر کردم تو دو راهی

منم ۳۳ سالمه گلم ای وی اف کردم دقیقا مشکل تو رو داریم الان روز نهم هست کدوم‌مرکزی؟

سلام عزیزم انشالله که این ماه خدا خوشحالت میکنه و مادر میشی . من تهرانم ، صارم . ولی ممکنه برم یه بیمارستان دیگه چون حس خوبی بهشون ندارم. من که دارم اینهمه هزینه میکنم میتونم گزینه های دیگه رو هم انتخاب کنم شاید بیمارستان های دیگه بهتر باشن

چندبار بهش فکر کردم که کلا بیخیال iui بشم ولی ته دلم میگم شانسم رو امتحان کنم و خودم رو انقدر زود در ...

خیلی سخته درکت میکنم واقعا ‌ بسپار دست خدا ایشالله خودش کمکت کنه و از این راه نجات پیدا کنی